Home Stiri Monica Tatoiu traieste in lux. Iata cum arata vila pe care a amenajat-o dupa regulile Feng Shui!

Monica Tatoiu traieste in lux. Iata cum arata vila pe care a amenajat-o dupa regulile Feng Shui!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views 3 minute timp de citit

Monica Tatoiu este o femeie de afaceri extrem de cunoscută. Aceasta deține o vilă impresionantă și o grădină imensă pe care le-a amenajat ținând cont de regulile Feng Shui, iar cel care a ajutat-o să își ducă la îndeplinire planurile este chiar soțul său, ingier de meserie.

„Soţul meu este inginer electronist de profesie, dar tot ce vedeţi aici, casa, geamurile, toate sunt inventate de el, făcute de un om care a stat patru ani pe şantier! A făcut întâi strada, parcul, iar în 2001 ne-am mutat aici”, a mai adăugat Monica Tatoiu. Aceasta a mai menționat și care sunt locurile sale preferate: vara preferă să stea pe terasă, pe când iarna îi place să petreacă timpul în bucătărie.

Vila se află într-o zonă liniștită din București și este alcătuită din nouă dormitoare, două etaje și o terasă foarte spațioasă. Proprietatea este înconjurată de un parc și o grădină imensă, la fel de frumoasă.

„Am doi guguştiuci şi veveriţa în parc, nouă pisici, zece broaşte de Florida, două broaşte de pământ care acum hibernează, păsările dimineaţa, acvariul, căţelul şi iguana care e deşteaptă foc! Animalele dau un echilibru în casă!”, a declarat Monica Tatoiu.

Locuința este superbă, iar vedeta a dorit să păstreze piesele de mobilier vechi, pe care le-a recondiționat.

„Mobila aparține bunicii mele, am recondiționat-o și am păstrat-o”, a  mai adăugat aceasta…

„Spaţiul din sufragerie i-a aparţinut bunicii mele, mobila este de atunci, dar am mai recondiţionat-o şi am păstrat-o. Mănânc din aceleaşi farfurii din care au mâncat bunicul şi bunica”, a conchis femeia de afaceri.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies