Home Stiri Monica Tatoiu traieste in lux. Iata cum arata vila pe care a amenajat-o dupa regulile Feng Shui!

Monica Tatoiu traieste in lux. Iata cum arata vila pe care a amenajat-o dupa regulile Feng Shui!

autor Elena Yvette
478 vizualizari
loading...

Monica Tatoiu este o femeie de afaceri extrem de cunoscută. Aceasta deține o vilă impresionantă și o grădină imensă pe care le-a amenajat ținând cont de regulile Feng Shui, iar cel care a ajutat-o să își ducă la îndeplinire planurile este chiar soțul său, ingier de meserie.

monica tatoiu 2

„Soţul meu este inginer electronist de profesie, dar tot ce vedeţi aici, casa, geamurile, toate sunt inventate de el, făcute de un om care a stat patru ani pe şantier! A făcut întâi strada, parcul, iar în 2001 ne-am mutat aici”, a mai adăugat Monica Tatoiu. Aceasta a mai menționat și care sunt locurile sale preferate: vara preferă să stea pe terasă, pe când iarna îi place să petreacă timpul în bucătărie.

monica tatoiu 3

Vila se află într-o zonă liniștită din București și este alcătuită din nouă dormitoare, două etaje și o terasă foarte spațioasă. Proprietatea este înconjurată de un parc și o grădină imensă, la fel de frumoasă.

monica tatoiu 4

„Am doi guguştiuci şi veveriţa în parc, nouă pisici, zece broaşte de Florida, două broaşte de pământ care acum hibernează, păsările dimineaţa, acvariul, căţelul şi iguana care e deşteaptă foc! Animalele dau un echilibru în casă!”, a declarat Monica Tatoiu.

monica tatoiu 5monica tatoiu 6

Locuința este superbă, iar vedeta a dorit să păstreze piesele de mobilier vechi, pe care le-a recondiționat.

monica tatoiu 7

„Mobila aparține bunicii mele, am recondiționat-o și am păstrat-o”, a  mai adăugat aceasta…

monica tatoiu 8monica tatoiu 9monica tatoiu 10monica tatoiu 11

„Spaţiul din sufragerie i-a aparţinut bunicii mele, mobila este de atunci, dar am mai recondiţionat-o şi am păstrat-o. Mănânc din aceleaşi farfurii din care au mâncat bunicul şi bunica”, a conchis femeia de afaceri.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies