Home Stiri Motivele pentru care „Acces Direct” a renunțat la Vulpița și Viorel. Detalii surprinzătoare

Motivele pentru care „Acces Direct” a renunțat la Vulpița și Viorel. Detalii surprinzătoare

autor Negriu Elena
241 vizualizari

Veronica „Vulpița” și Viorel ar fi fost concediați de producătorii emisiunii Acces Direct, iar hotărârea ar avea legătură cu faptul că Emily Burghelea și-a dat demisia.

Motivele care au dus la concedierea soților Stegaru, în ciuda faptului că au făcut audiențe uriașe timp de șase luni, ar fi constituite din cererile Mirelei Vaida.

2

Prezentatoarea emisiunii a luat această decizie după ce a demisionat Emily Burghelea, sătulă de scandalul iscat în jurul lui Viorel și al Veronicăi.

În urmă cu câteva zile, Mirela Vaida a făcut anunțul-șoc că a încheiat colaborarea cu Vulpița.

3

„Se încheie șase luni din care, din păcate pentru tine, Veronica, nu te-ai ales cu nimic. Fă ce vrei, s-a ales praful de tot.

Tu rămâi acolo, îți vezi de viața ta cu cine vrei”, a spus Mirela Vaida.

În urmă cu puțin timp, o sursă apropiată echipei de la Acces Direct a făcut dezvăluiri despre concedierea soților Stegaru.

„Au luat doi oameni de la țară, care nu au avut niciodată nimic, și le-au pus la picioare o lume opulentă.

Apartament de lux, mașină cu șofer. Le-au explicat cât de iubiți sunt de public, ce mari vedete au ajuns ei.

Iar din acel moment, nici Vulpița și nici Viorel nu au mai fost la fel. Ea s-a schimbat mult, a început să se simtă ca o vedetă, să aibă pretenții de vedetă.

Oamenii aceștia au ajuns să se creadă staruri internaționale.

Lucru care a început să îi deranjeze pe producătorii emisiunii, pentru că erau obișnuiți ca cei doi soți să nu iasă din cuvântul lor”, a dezvăluit o sursă pentru Playtech.

Potrivit martorilor, certurile s-au ivit atunci când cei din echipa de producție au aflat că Vulpița încă ține legătura cu Emily Burghelea, după ce asistenta TV a demisionat în direct, în ciuda faptului că șefii s-au opus ca cele două să mai aibă tangențe.

Mirela Vaida și-ar fi pierdut cumpătul și a reacționat dur față de Vulpița…

„Aici ești angajată, nu un simplu invitat. Aici faci ceea ce ți se spune”, i-ar fi spus Mirela Vaida în repetate rânduri Vulpiței, pe un ton nervos, potrivit Playtech.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies