Motivul inedit pentru care Mircea Badea nu se casatoreste cu Carmen Bruma

Share

Mircea Badea este într-o relație de 18 ani cu frumoasa Carmen Brumă. O viață de om ar spune unii. Cei doi au trecut prin bune și rele, dar ceea ce i-a legat este fiul lor, Vlad, venit pe lume în urmă cu aproape patru ani.

Carmen Brumă a ajuns la capătul răbdărilor atunci când vine vorba despre căsătorie. Nu este împotriva celor care aleg să își unească destinele pentru totdeauna, însă a făcut o declarație neașteptată pentru o femeie, mai ales pentru una care este și persoană publică.

„Oamenii nu sunt făcuți să fie monogami”

„De șapte-opt ani tot aud întrebarea asta cu nunta, deși în ultimul timp lucrurile s-au mai calmat. Cred că am fost destul de clară. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuți să fie monogami”, a declarat iubita lui Mircea Badea la Antena 1.

Carmen a mai declarat că mai sunt momente când între ea și Mircea nu este totul numai lapte și miere, dar este important ca la sfârșitul zilei binele să domine între ei.

Chiar dacă rolul de mamă îi vine mănușă, fosta prezentatoare TV a afirmat că este obosită și foarte solicitată și că deocamdată nu își mai doresc încă un copil…

„După trei ani și jumătate de când sunt mamă mă simt obosită, câteodată chiar epuizată, dar sunt fericită și mulțumită și echilibrată în cea mai mare parte a timpului. Eu credeam că voi fi o mamă relaxată, dar sunt foarte panicoasă, iar Mircea e la fel”, a mai spus Carmen Brumă.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news