HomeStiri Mondene Motivul INEDIT pentru care o femeie de 92 de ani a evadat de la AZIL

Motivul INEDIT pentru care o femeie de 92 de ani a evadat de la AZIL

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 981 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/08/Motivul-INEDIT-pentru-care-o-femeie-de-92-de-ani-a-evadat-de-la-AZIL.jpg

Atunci când iubeşti, nimeni şi nimic nu îţi poate sta în cale. Nici măcar vârsta nu poate fi un impediment atunci când iubeşti şi vrei să-ţi petreci fiecare clipă a vieţii lângă persoana iubită.

Motivul INEDIT pentru care o femeie de 92 de ani a evadat de la AZIL

La fel a gândit şi o bătrânică ce îşi petrecea bătrâneţile la un azil de bătrâni din Norvegia. Acest cuplu de „porumbei” au încălcat toate regulile doar pentru a petrece puţin timp împreună.

Cei doi sunt atât de îndrăgostiţi unul de celălalt, încât nu au mai ţinut cont de reguli, de limite, nici măcar de limitele de spaţiu pe care azilul de bătrâni le impunea.

Femeia în vârstă de 92 de ani a evadat din azilul în care locuia pentru a se întâlni cu iubitul ei cu cinci ani mai tânăr. Iubirea nu are vârstă şi cei doi au dovedit asta.

Femeia de 92 de ani şi prietenul acesteia de 87 de ani îşi trăiau frumoasa poveste de dragoste, în timp de angajaţii azilului erau încremeniți de îngrijorare. În momentul în care un angajat al azilului a găsit cadrul de mers al bătrânei, aceştia s-au gândit la ce este mai rău. Nici prin gând nu le trecuse motivele femeii de-a evada!

Directorul azilului a declarat că deși femeia nu a făcut nimic ilegal, aceasta a provocat panică în rândul tuturor angajaţilor: „Imaginaţi-vă că nu puteţi să mergeţi într-o escapadă romantică doar pentru că aveţi peste 90 de ani. Doamna nu a făcut nimic ilegal, dar a provocat panică pentru că nu a anunţat ce planuri are…”

 

Sursa: noizz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed