Motivul pentru care actriţa Stela Popescu refuză să îşi facă operaţii estetice

Una dintre cele mai cochete şi aranjate vedete de la noi din ţară, actriţa Stela Popescu, în vârstă de 81 de ani, are întotdeauna grijă să arate bine, în special atunci când apare pe scenă. Într-un interviu acordat unei reviste locale, actriţa a declarat că se gândeşte să apeleze la ajutorul unui medic estetician, în viitorul apropiat, însă are o mare temere. 

stela-popescu

Din câte se pare, acest lucru va rămâne doar un vis, pentru moment, din cauza faptului că îi este teamă că nu se va mai putea trezi în urma operaţiei, care presupune anestezie generală, mărturisind că preferă să aştepte pentru moment ca medicina să evolueze, sperând astfel, că în cazul operaţiilor estetice, de ajustări la nivelul feţei şi al pielii, nu va mai fi nevoie de anestezie generală.

”Nu că nu vreau să fac operații estetice. Ba chiar vreau, dar îmi este frică. Îmi este frică de anestezie, să nu mă mai trezesc. Aș vrea să-mi întind pielea de la gât și cearcănele, în rest nu am probleme. Am bust, nu am nevoie. Dacă ar fi vreo procedură prin care să nu mă adoarmă, m-aș duce”, a relatat Stela, în cadrul interviului…

Deşi este conştientă că există chiar şi tratamente faciale ce nu ar necesita intervenţia unei anestezii generale, actriţa a declarat că nu are foarte mult timp liber pentru a se recupera, în urma operaţiei.

cultura-stela-popescu_w1067_h1600_q100

Surse foto: unica.ro; ziarullumina.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news