Home Stiri Motivul pentru care găseşti dragostea atunci când NU o cauţi

Motivul pentru care găseşti dragostea atunci când NU o cauţi

autor Elena Yvette
335 vizualizari

Dragostea vine mereu atunci când te aştepţi mai puţin, iar asta se întâmplă pentru că nu se împacă foarte bine cu ideea de planificare.

Motivul pentru care găseşti dragostea atunci când NU o cauţi

În ciuda noilor descoperiri în materie de neuroştiinţă, dragostea rămâne o enigmă. Ştim din ce în ce mai multe despre modul în care ne influenţează mintea şi trupul, ba chiar şi de ce ne îndrăgostim de un anumit tip de persoană, însă nu există dovezi care să ateste că am evoluat prea mult în ceea ce priveşte capacitatea de a o găsi atunci când ne dorim.

Chiar dacă nu poţi contribui activ la a atrage dragostea în viaţa ta, poţi, cu siguranţă, să îi faci loc pentru a fi sigură că o poţi primi la momentul potrivit. O poţi face renuţând la reguli, la preconcepţii, deschizându-ţi inima.

Renunţă pentru o vreme la căutarea sufletului pereche. Uită de tiparul conform căruia dragostea va veni în viaţa ta într-un anumit fel şi nu te mai concentra asupra imaginii pe care ţi-ai creat-o deja despre dragoste din experienţele anterioare. Nu te mai agăţa de ideea de relaţie pe termen lung, renunţă la teama şi încetează să mai cauţi confortul cu orice preţ.

Dragostea are propriul ritm şi propriile reguli. Nu poţi să o aduci în viaţa ta doar pentru că vrei să acoperi un gol. Poţi, însă, să laşi poarta inimii deschisă, fiindca dragostea, asemenea unei pisici, îşi va face simţită prezenţa atunci când te aştepţi mai puţin.

Sociologul Brene Brown a realizat o serie de studii revoluţionare cu privire la puterea vulnerabilităţii. Una dintre concluziile cercetării desfăşurate pe o perioadă de mai bine de un deceniu a scos la iveală faptul că oamenii care au relaţii de iubire sănătoase cred în necesitatea de a da dovadă de vulnerabilitate.

Citeşte mai mult pe feminis.ro

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies