Motivul uluitor pentru care Valentina Pelinel nu a susținut examenul de Bacalaureat până la 38 de ani!

Share

Valentina Pelinel, în vârstă de 39 de ani, soția lui Cristi Borcea, nu a susținut examenul de Bacalaureat și nici nu s-a mai gândit când îl va da.

„Valentina Pelinel a renunţat la şcoală pentru cariera de model, deşi era elevă la Liceul Sf. Sava. Aşa a rămas până în ziua de azi, fără Bacalaureat. Valentina s-a ferit să vorbească despre studii. La 15 ani, când tatăl ei s-a stins din viață, Pelinel devenea Miss România. Atunci s-a gândit să facă o carieră în modeling și bani”, a dezvăluit Evenimentul zilei în 2016.

În cadrul unui interviu acordat recent, Valentina Pelinel a explicat motivul care stă în spatele acestei situații.

„În școală nu eram bună la matematică, dar mă descurcam la română. Vreau să lămuresc și chestia asta cu Bac-ul. Am intrat la Sava cu 9.40. Eram singura dintre elevii buni care nu și-au permis să facă meditații. Am plecat din țară pentru că muream de foame și nu-mi pare rău că am făcut-o. Așa am prins trenul ăsta. E adevărat că nu m-am întors să dau Bac-ul și mi-o asum”, a declarat Valentina Pelinel.

„Nu m-am mai gândit când îmi voi da Bac-ul. Multe persoane au urmat școli particulare, plătite. Oamenii mă cunosc, știu să vorbesc, fac dezbateri. Niciodată nu vorbesc mai mult decât pot să duc, despre lucruri pe care nu le cunosc”, a mai spus aceasta.

Nici soțul său, Cristi Borcea, nu a susținut examenul de Bacalaureat la momentul când ar fi trebuit, ci, din cauza circumstanțelor de atunci, situația sa școlară a suportat amânare. Acesta a studiat, până în 1986, la liceul „Industrial 26”, dar în clasa a X-a a fost nevoit să facă o întrerupere, reluându-și studiile abia după Revoluție, când a susținut „examenul maturității” la 26 de ani și se mutase în satul Fierbinți…

Ulterior, Cristi Borcea a recunoscut faptul că a dat șpagă pentru a putea promova examenul de Bacalaureat la liceul din satul respectiv.

Sursa: anamariavasile.net


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news