A murit de cancer, dar i-a scris o scrisoare soțului ei pe care bărbatul a primit-o când a început o nouă relație

Share

Brenda Schmitz a reușit să impresioneze o comunitate întreagă cu gestul său. După ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian, în anul 2011, aceasta știa că nu va învinge boala, dar s-a gândit să îi scrie o scrisoare soțului, pe care acesta să o citească mai târziu.

murit-de-cancer-dar-scris-o-scrisoare-sotului-ei-pe-care-barbatul-primit-o-cand-inceput-o-noua-relatie

Cu doar două luni înainte să moară, Brenda Schmitz a scris o scrisoare soțului ei, dar pe care nu i-a dat-o imediat. Biletul în care femeia și-a așezat gândurile a fost oferit unei bune prietene cu rugămintea de a o trimite către un radio local, care împlinește dorințele ascultătorilor, pentru a fi citită public în momentul în care soțul își va reface viața.

„Bună, numele meu este Brenda Schmitz.

Când veți citi această scrisoare, eu voi fi pierdut lupta cu cancerul ovarian. Am rugat o bună prietenă ca odată ce David și-a refăcut viața și a întâlnit pe cineva cu care să înceapă din nou să trăiască, această scrisoare să ajungă la postul de radio.

Este un tată și un soț minunat. A luat cea mai bună decizie de a găsi o femeie iubitoare, care să aibă grijă de cei patru băieți ai noștri. Trebuie să fie o femeie extraordinară, cu o inimă uriașă, dacă și-a asumat responsabilitatea unei familii atât de mare.

Motivul pentru care vă scriu este că am o dorinţă. Am o dorinţă pentru David, pentru băieţi și pentru noua lui soţie și familia ei, dacă are, de asemenea, copii. Vreau să știe că îi iubesc foarte mult și îmi doresc să se simtă întotdeauna protejaţi într-o lume a durerii. Speram ca un mic gest pe care voi toţi îl puteţi face pentru mine le-ar fi de folos și le-ar schimba vieţile pentru totdeauna și ar ști că voi fi întotdeauna alături de ei.

În primul rând, pentru noua parteneră de viață a lui David. Un weekend plin de răsfăț din toate punctele de vedere. Merită. Să fii mamă vitregă pentru patru băieți și, mai ales, să îi oferi grija de mamă micuțului Max, nu este deloc ușor. Îți mulțumesc, te iubesc, oricine ai fi.

Pentru întreaga familie, îmi doresc să se bucure de o vacanță într-un loc «magic», care să îi ajute să construiască o legătură puternică între ei.

Iar pentru medicii de la Centrul Medical Marcy, care m-au îngrijit cât timp am fost bolnavă, mi-aș dori o noapte de relaxare într-un local unde să se poată destindă în voie.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!”

Dorința femeii a fost îndeplinită, toată familia primind în dar o excursie la Disney World…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news