Home Stiri Musaca cu carne de vită

Musaca cu carne de vită

autor Elena Yvette
631 views 1 minute timp de citit

Dacă iarna prepari musacaua din cartofi, vara ea are un gust aparte dacă e făcută cu vinete proaspete. Iată cum se prepară musacaua cu carne de vită.

Musaca cu carne de vită

De ce ai nevoie pentru musaca cu carne de vită

2-3 vinete potrivite
› 500 g carne tocată de viţel › 2 cepe potrivite
› 50 ml ulei › ½ linguriţă cimbru
› boia dulce de ardei › 1 cutie roşii descojite
› 200 g caşcaval ras › 1 lingură unt
› sare › piper
Pentru decor
› roşii › frunze de busuioc

Află cum se prepară musacaua pe clickpoftabuna.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies