HomeStiri Mondene Nadine, declaraţie

Nadine, declaraţie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 812 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/12/nadine_raw_vegan_mancare_a1d2e33741.jpg

Fiind o fire foarte mâncăcioasă, artista Nadine recunoaşte mai mereu cât de mult iubeşte dulciurile şi nu numai, și că  îi este foarte greu să renunţe la acestea, chiar dacă riscă să se îngraşe şi să îşi piardă silueta.

nadine_raw_vegan_mancare_a1d2e33741

 

Cu ocazia sărbătorilor, Nadine a declarat:

„Dragii mei, nici nu concep ca la sfârșitul acestui an, să nu ne scriem împreună listele cu ce ne dorim pentru 2016 . Eu, musai, vreau să nu mai mănânc zahăr; Niciodată ! Am început de vreo patru zile. Dacă scap de beleaua asta, mă fac fotomodel”.

Frumoasa mămică plănuieşte să renunţe la zahăr în scopul revenirii la silueta pe care o avea înainte de a naşte.

Anul acesta, vedeta a revenit în lumea showbiz-ului, în rolul de prezentatoare a emisiunii „Vorbește lumea” de la ProTV.

Artista a intrat în lumea showbiz-ului în timpul anilor 90, la bine-cunoscuta „Școală a vedetelor”, avându-i ca şi colegi pe Adrian Despot, Călin Goia, Lili Sandu, Kitty Cepraga.

Pe urmă, Nadine a plecat în Statele Unite ale Americii pentru a deveni actriţă, însă lucrurile nu au stat aşa cum se aştepta. Apoi aceasta a revenit în România, unde şi-a găsit sufletul pereche, s-a îndrăgostit, s-a căsătorit şi a devenit mămica unui băieţel, pe nume Noah.

Cu toate că şi-a dorit să se lanseze iarăşi în lumea muzicală, aceasta, în cele din urmă a început să lucreze ca prezentatoare în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la ProTV.

DSC_5601-669x683

Sursa photo: libertatea.ro; okmagazine.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed