Home Stiri Narcisa Suciu a trecut printr-o operație grea. Cum se simte acum artista?

Narcisa Suciu a trecut printr-o operație grea. Cum se simte acum artista?

autor Bodnar Anca
155 views 2 minute timp de citit
  • Narcisa Suciu s-a confruntat cu probleme de sănătate
  • Artista a trecut printr-o operație complicată
  • Cum se simte după intervenția chirurgicală?

Problemele de sănătate au adus-o pe Narcisa Suciu pe patul de spital. Aceasta a avut nevoie de o intervenție chirurgicală.

Narcisa Suciu a trecut cu bine peste operație, iar acum povestește prin ce a trecut.

Narcisa Suciu a trecut prin momente grele

Narcisa Suciu a plecat de urgență la spital, deoarece se simțea foarte rău, iar în urma analizelor a aflat că a făcut septicemie din cauza apendicelui perforat, motiv pentru care a intrat de urgență în operație.

„Nu-mi vine să cred prin ce am trecut”

Aceasta a aflat ulterior, de la medici, că ar fi putut să își piardă viața, însă acum se simte bine și este în afara oricărui pericol.

„Mi se pare o minune, sincer. Și doctorul mi-a spus: „Nu știu ce fel de corp ai” și nu și-a explicat cum am venit pe picioare, iar recuperarea s-a întâmplat foarte repede. (…) Cel mai important este faptul că operația a fost făcută pe cale laparascopică, pentru că dacă m-aș fi dus oriunde în altă parte, ar fi trebuit să mă taie de sus în jos, pentru că puroiul era întins din diafragmă până în jos, în capătul abdomenului. Mi-a spus doctorul că nu era niciun loc fără puroi. Toată infecția era răspândită și în sânge și clar m-ar fi tăiat. Medicul a știut exact ce să-mi zică, într-o zi în care m-am simțit rău m-a luat foarte tare și m-a întrebat de ce mă simt rău, că analizele sunt bune toate.

Eu după operație am stat la terapie intensivă patru ore, după care m-am ridicat și am plecat în camera mea pe picioare, eu fiind totuși în septicemie, iar imediat de ziua următoare m-am ridicat și am plecat pe holurile de acolo, pentru că trebuie să te ridici să te miști. Toată lumea de pe palierul acela se plimba pe hol. În spital am stat 11 zile, iar când am venit acasă prima zi m-am simțit ok, dar următoarele două zile am fost foarte obosită, puneam capul jos și adormeam. Acum nu mai obosesc, am început să fac mișcare, fac câte opt kilometri pe zi și nu mai obosesc deloc, mi se pare fantastic.

Nu-mi vine să cred prin ce am trecut. Trebuie să vorbesc cu un terapeut despre asta, pentru că eu sunt un om sănătos și nu înțeleg. Dar nu are legătură cu sănătatea, apendicul e ceva pe care nu-l poți controla. Dar vreau să vorbesc cu un terapeut, pentru că nu vreau să se adâncească anumite lucruri”, a declarat Narcisa Suciu pentru spectacola.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies