HomeStiri Mondene Nașterea fiului ei a făcut-o să intre în depresie! Adele, mărturisiri despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei!

Nașterea fiului ei a făcut-o să intre în depresie! Adele, mărturisiri despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 781 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/646x404.jpg

Este una dintre cele mai iubite cântărețe, pe plan internațional. Însă este și o persoană foarte sensibilă. Adele a mărturisit că, de obicei, intră foarte ușor în depresii, iar asta s-a întâmplat și după nașterea fiului ei.

646x404

Deși ar trebui să fie mândră de cele realizate, cântăreața a declarat că, în viitor, nu-și mai dorește atât de mult să plece prin lume pentru a susține concerte.

„Mi-ar plăcea să continui să înregistrez albume, dar voi fi perfect în regulă dacă nu voi mai auzi niciodată aplauze. Sunt acum într-un turneu pentru un singur motiv: vreau să îi văd pe aceia care m-au susţinut atât de mult. Nu-mi pasă de bani“, a declarat cântăreaţa Adele.

Adele a povestit cum a decurs viața ei de când l-a născut pe Angelo, mărturisind că este o persoană extrem de sensibilă, iar postura de mamă a făcut-o să intre în depresie.

„Am în mine o parte foarte întunecată. Sunt foarte înclinată spre depresie. Pot să intru şi să ies din depresie cu o destul de mare uşurinţă. Totul a început după ce a murit bunicul meu, când aveam zece ani. Deşi n-am avut niciodată gânduri suicidare, am făcut totuşi terapie, multă terapie“. „Însă nu am mai avut acel sentiment până când l-am născut pe fiul meu şi atunci am cedat şi s-a declanşat o depresie post-partum“, a adăugat artista.

„Am avut o depresie post-partum cu adevărat rea după ce l-am născut pe fiul meu, iar asta m-a speriat. Cunoştinţele mele despre post-partum – sau «post-natală», cum îi spunem noi în Anglia – erau acestea: nu vrei să fii lângă copilul tău, îţi faci griji că ai putea să îţi răneşti copilul, eşti îngrijorată că nu te descurci prea bine. Însă eu eram obsedată de copilul meu. M-am simţit îngrozitor de nepotrivită. Am simţit ca şi cum luasem cea mai proastă decizie din viaţa mea. Depresia poate apărea sub diverse forme“, a adăugat vedeta britanică.

Cât despre cariera sa muzicală, Adele a mai menționat că este posibil ca, pe viitor, să nu egaleze performanţele realizate de piesele pe care le-a compus în 2011.

„Pot să văd şi punctul de vedere al celor din afară, că nu voi mai scrie niciodată cântece la fel de bune ca acelea de pe albumul «21», dar eu nu mai sunt la fel de indulgentă ca atunci şi nu mă mai destram aşa cum o făceam pe atunci. Eram complet distrusă atunci când am înregistrat acel album, iar o limbă beată este una foarte onestă“, a conchis vedeta britanică.

Sursa foto: Getty Images

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed