Home Stiri Mondene Natalia Mateuț a reușit să își „descoasă” tatăl de toate secretele. Iată ce mărturisiri a făcut Dorin Mateuț!

Natalia Mateuț a reușit să își „descoasă” tatăl de toate secretele. Iată ce mărturisiri a făcut Dorin Mateuț!

autor Elena Yvette
943 views

Natalia Mateuț i-a luat un interviu deținătorului Ghetei de Aur, Dorin Mateuț, și a reușit să îl facă să se confeseze așa cum nu a mai făcut niciodată.

Natalia Mateuț a reușit să își „descoase” tatăl de toate secretele. Iată ce mărturisiri a făcut Dorin Mateuț

Dorin Mateuț a vorbit atât despre viața personală, cât și despre viața de sportiv, fiica sa reușind să scoată de la el cele mai picante declarații.

„Pasiunea de fotbal a început când eram mic, în spatele blocului. La vârsta de 11 ani a venit un antrenor de la Corvinul Hunedoara, în spatele blocului unde „băteam” mingea, şi m-a chemat la stadion. Efectiv atunci a început cariera mea, la piticii de la Corvinul Hunedoara… Sincer să fiu, e foarte greu ca, la vârsta de 17 ani, să joci într-o echipă unde evoluau jucători precum Lucescu, Dumitrache, fotbalişti adevăraţi. Am reuşit să mă integrez şi să mă menţin la nivelul lor….A fost o satisfacţie enormă să ajungi să fii numărul unu în Europa, a fost ceva extraordinar să atingi apogeul carierei cu un trofeu de o aşa măsură. Este logic că mi-a dorit un băiat, dar dacă au ieşit două fete mi-am zis aşa: Esenţele pure se ţin în fiole mici, Fiolele mici au fete, Cămătaru are fete, Balaci are fete, Maradona la fel. Mi-am dorit într-adevăr să fie un băiat, dar dacă a fost să fie două fete, poate că sunt cu atât mai fericit. Nu doresc să intru în prea multe detalii. Pe soţia mea am cunoscut-o într-o zi de 8 martie, mi-a plăcut, am luat-o, iar a doua zi am plecat la Paris, în luna de miere”, a povestit Dorin Mateuț într-un interviu pentru Antena Stars.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed