HomeStiri Mondene Nea Mărin s-a infectat cu noul coronavirus

Nea Mărin s-a infectat cu noul coronavirus

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Nea Mărin s-a infectat cu noul coronavirus in Stiri Mondene

Veste rea pentru fanii lui nea Mărin! Acesta a fost infectat cu noul coronavirus. Aflat la Techirghiol, pentru filmarea unui nou sezon Poftiți pe la noi!, a avut ghinionul de a intra în contact cu persoane care aveau deja coronavirus. În ciuda faptului că el și întreaga echipă au purtat măști, inevitabilul s-a produs, iar acum vedeta Antena 1 se recuperează.

Nea Mărin s-a infectat cu noul coronavirus in Stiri Mondene

Filmările au fost oprite imediat, dar se vor relua de îndată ce nea Mărin se va vindeca. Veștile sunt bune, deoarece acesta are o formă ușoară și își va reveni cât de curând. Printre vedetele noului sezon se numără Speak, Ștefania, Ruby, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Alex Velea.

Nea Mărin s-a infectat cu noul coronavirus in Stiri Mondene

Încă din a treia zi de filmare, un membru al echipei de producție a fost confirmat pozitiv. Acest lucru a făcut ca testările să continue și s-a aflat că un operator și nea Mărin au și ei virusul. Coregraful a fost cel care a dat vestea unui reporter Libertatea și, din acel moment, totul a fost oprit pentru o perioadă nedeterminată.

Nea Mărin s-a infectat cu noul coronavirus in Stiri Mondene

Deși nu a vrut să dea mai multe detalii când a anunțat că este infectat, ulterior, nea Mărin a vorbit despre stările pe care le are acum, dar și despre ce se va întâmpla de aici înainte.

„Foarte bine mă simt, n-am nicio chestie, decât duminica trecută am făcut temperatură 38, dar s-a testat un coleg și a ieșit pozitiv. Am venit ieri la Matei Balș, la camera de gardă, analizele sunt bune, luni fac CT și, dacă nu sunt probleme, plec și eu acasă și mă izolez la domiciliu. Și eu și soția am ieșit pozitivi și am venit la spital și ne-am internat. Mi-au făcut injecții în burtă, am primit un antibiotic mai ușor. Luni fac CT și, dacă nu sunt modificări, acasă!”, a declarat nea Mărin, conform Antena 3…

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed