Home Stiri Nici a treia oară nu a fost cu noroc! Marc Anthony s-a despărțit de cea de-a treia soție!

Nici a treia oară nu a fost cu noroc! Marc Anthony s-a despărțit de cea de-a treia soție!

autor Elena Yvette
550 views 1 minute timp de citit

Cântărețul Marc Anthony nu are deloc noroc în dragoste. După o căsnicie care a durat doi ani, artistul a decis să divorțeze de cea de-a treia soție, Shannon De Lima.

646x404 (1)

Vestea vine ca un șoc pentru fanii cuplului, mai ales că Shannon și Marc aveau obiceiul să-și declare în public iubirea. Chiar și în urmă cu două luni, soția cântărețului îi declara acestuia cât de mult îl iubește.

„Îţi mulţumesc că îţi împarţi viaţa cu mine… şi pentru faptul că eşti cel mai bun soţ şi prieten pe care cineva ar putea să şi-l dorească!“, a scris Shannon De Lima în acel mesaj online.

Marc Anthony a șocat însă și prin apariția pe care a avut-o alături de Jennifer Lopez, la gala de decernare a premiilor Latin Grammy. Cei doi s-au sărutat pe scena din Las Vegas, după ce au interpretat piesa „Olvídame y Pega la Vuelta“.

La eveniment, Jennifer a fost cea care i-a înmânat fostului ei soț trofeul pentru Person of the Year (Persoana Anului).

„Marc este o legendă în viaţă. Este un artist magic şi pur, care oferă publicului piese care devin clasice şi care vor dăinui pentru totdeauna. El va reprezenta întotdeauna foarte multe lucruri în viaţa mea“, a declarat Jennifer Lopez, pe scena de la Latin Grammy Awards, înainte de decernarea acestui trofeu.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies