Home Stiri Nick de la N&D a vorbit pentru prima oara despre Delia si adevaratul motiv al destramarii trupei

Nick de la N&D a vorbit pentru prima oara despre Delia si adevaratul motiv al destramarii trupei

autor Nitu Alina
915 vizualizari

Trupa N&D a avut un succes răsunător, iar dezmembrarea acesteia a lăsat mulți fani cu un gust amar.

Nick, fostul solist al trupei, a decis să vorbească despre Delia și separarea trupei.

„Nu sunt nemulțumit, sunt foarte mulțumit de ce se întâmplă în viața mea, trăiesc cea mai frumoasă perioadă. Așa a fost să fie. Am o familie și o fetiță frumoasă. Nu trebuie să forțezi nota, când o să fie, se va întâmpla. Nu când îți dorești, ci când trebuie. Am fost sus și ne-am despărțit ok. Mi s-a părut că am fost lucrat pe la spate legat de discuțiile Deliei cu Andra. Nu mi-a zis că vrea să încerce solo. Întâi s-a documentat să vadă cum e, să nu cumva să plece degeaba. Apoi a plecat. Eu nu am avut contract cu Delia cât timp am colaborat, poate asta a fost greșeala mea. Dacă aveam, poate eram ok și azi. Am avut încredere deplină în ea. La opt luni de la prima piesă scoasă, mă întrebau oamenii unde m-am mutat și ce mașină mi-am luat. Le-am spus că tot în Vitan stau și că am aceeași Dacie.

Am investit în viitorul muzical. Eu am investit într-un studio și am scos ceva din el, dar dacă investeam în terenuri era mai bine. Am băgat 50.000 de dolari în studio, cu tot cu apartament. Dacă luam teren de banii ăia, eram miliardar. Asta am gândit acum, la 20 de ani nu gândeam așa. Nu pot spune motivul real al despărțirii, dar cred că se împărțeau banii prea nasol în 2. 50%-50%. Eu scriam tot, compuneam, băgam benzină etc. Am lăsat de la mine ca să meargă trupa ok. Dar nu a fost bine. Am fost dezamăgit de ruptură pentru că proiectul a fost sufletul meu. «D» exista de dinainte, a fost trupa NND, eram trei băieți și cântam hip-hop. Apoi a devenit N&D. Nu m-a avantajat. Nu am vrut să o înlocuiesc și nici nu am făcut-o, am avut doar colaborări. Da, am spus că dacă nu eram eu, Delia nu exista azi. Poate ajungea și fără mine, dar nu pot să spun asta. Mă mândresc cu produsul pe care l-am adus și care crește și acum.

Am mai cântat împreună pentru fani. Mulți se întreabă sau așteaptă o colaborare, ea mi-a propus prima, apoi eu i-am propus o piesă, dar nu am avut timp. Nu știi cum e viața. Am 25 de ani de carieră. Soția mea mergea des cu mine în concerte. Dacă nu era lângă mine, îmi punea balonașe în geantă să fie, pentru orice eventualitate. Nu am făcut nimic cu «fanele», dacă nu era soția mea echilibrată, nu rezista relația. Fiica mea cântă, a început să ia lecții de canto”, a povestit Nick.

După cele spuse de Nick, și Delia a decis să își spună punctul de vedere.

„E perioada mea de începuturi, normal că mi-e dor de momentul în care am început. «Vino la mine» a devenit un imn, o cântăm de câte ori simțim. Nick a fost primul meu coleg ever, nu vorbesc de cei de la școală, libertate pentru muzică. A fost o gură de aer proaspăt pentru mine, ceva neobișnuit și fresh. A fost primul contact cu lumea asta în care sunt acum. Nu cred că s-a supărat că am plecat, nu cred.

Lucrurile au evoluat mai departe și pentru el, și pentru mine, ca artiști. Piesele rămân veșnic, chiar dacă trupa nu mai este. Noi am avut colaborări la concerte sau diverse proiecte, dar aș cânta cu el. Contează mult piesa, lumea ar avea așteptări pentru piesele N&D, ar face legătura cu cele vechi și una nouă trebuie să fie bună rău. Nick, îți doresc tot binele!”, a menționat Delia…

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies