HomeStiri Mondene Nico foloseşte un tratament miraculos pentru ten! În ce constă?

Nico foloseşte un tratament miraculos pentru ten! În ce constă?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/06/Nico-foloseşte-un-tratament-miraculos-pentru-ten-În-ce-constă2.jpg

Cântăreaţa Nico are 47 de ani şi se mândreşte cu felul în care arată.

Nico foloseşte un tratament miraculos pentru ten! În ce constă2

Are un tonus foarte bun, este energică şi declară că arată astfel şi datorită moştenirii genetice. Însă, artista a dezvăluit că are o combinaţie de injecţii pe care şi le face la faţă de trei ori pe an.

Nico foloseşte un tratament miraculos pentru ten! În ce constă 1

„Am o doctoriţă foarte bună, doctoriţa mea dermatolog de ani de zile. La ten nu-mi fac decât mezoterapie sau masaj de hidratare, chestii foarte simple, nu am ajuns încă la tăieturi sau alte lucruri şi nici nu-mi doresc lucrul acesta. Folosesc aminoacizi, acid hialuronic şi vitamina C, toate injectabil. Sunt injecţii, bineînţeles, şi îmi sunt administrate sub anestezie…

Pentru ten sunt foarte bune, mai ales vara, pentru că tenul arată foarte bine fără machiaj şi poţi să îi pui pe faţă doar un ulei pentru plajă cu SPF 30. Eu mi-l fac singură acasă, din ulei de nucă de cocos pe care îl combin cu ulei de măsline, ulei de avocado şi ulei de migdale. Mezoterapia se face o dată la trei luni, dar depinde de la ten la ten. Anul acesta, eu am făcut deja de două ori mezoterapie şi mai am de făcut o dată prin iarnă. În cazul meu, cred că este vorba şi de genă, dar pentru vârstă mea, eu zic că am un ten ok şi mă mândresc cu el”, a declarat artista pentru Kfetele.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed