HomeStiri Nico, incident neplăcut: „Era negru, foarte frumos, m-am dat jos, l-am luat de pe mijlocul drumului și l-am pus alături.”

Nico, incident neplăcut: „Era negru, foarte frumos, m-am dat jos, l-am luat de pe mijlocul drumului și l-am pus alături.”

autor Elena Yvette
549 views 2 minute timp de citit

De câţiva ani încoace, se pare că artista Nico, stabilită în Ploieşti, face mai mereu naveta Ploiești – București, atunci când trebuie să meargă la diverse emisiuni, concerte sau evenimente. Deşi s-a obişnuit să facă această navetă, vedeta a mărturisit că încearcă să aibă mai mereu pe cineva, lângă ea. 

138355369394d0e23e

Întreaga durată a navetei este de doar 40 de minute, timp în care artista este mereu însoţită, fie de sora sa, fie de hairstylist-ul personal sau fie de alţi prieteni. Aceasta a declarat unei reviste locale, că la aproximativ un an după ce a luat carnetul de conducere, i s-a întâmplat un eveniment memorabil, nu tocmai plăcut, în timp ce ieşea din Ploieşti, timp în care a călcat un căţel.

“De condus, conduc numai eu, nu sunt genul de om care, dacă merg la o petrecere, trebuie să beau ceva, nu. Am avut un incident foarte nasol, pe care nu am să-l uit niciodată. Nu aveam nici un an de condus și am omorât un câine, eram în afara localității, aveam 100 km la oră și mi-a părut rău. Nu îmi era de mașină, mi-a spart radiatorul, mi l-a făcut praf, dar l-am omorât pe el. Mi-a fost milă, eu am animale acasă. Am 6 câini în casă, pisicuțe. Acela alerga dintr-o parte în alta, nu am putut să-l evit, nu am putut să pun nici frână, pentru că era nasol la viteza aceea, Doamne ferește, am intrat în plin în el. Era negru, foarte frumos, m-am dat jos, l-am luat de pe mijlocul drumului și l-am pus alături, asta e, se întâmplă”, a relatat Nico.

Sursa photo: a1.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..