Home Stiri Nicolae Mitea s-a căsătorit în secret

Nicolae Mitea s-a căsătorit în secret

autor Elena Yvette
229 vizualizari

Nicolae Mitea și iubita sa s-au căsătorit într-o totală discreție în acest weekend, având aproape doar familia și prieteni foarte apropiați.

nicolae-mitea-s-casatorit-secret

Nicolae Mitea a luat pe toată lumea prin surprindere, când pe paginile de Facebook ale prietenilor lui au început să circule fotografii de la nunta lui. Fără să vorbească despre asta și fără să posteze mesaje sau poze care să îl dea de gol, fotbalistul s-a căsătorit în weekendul acesta cu aleasa inimii lui.

Nicolae Mitea și Irina formează un cuplu de ceva timp. Ba cei doi chiar așteaptă să vină pe lume și primul lor copil, o fetiță. Astfel, îndrăgostiții și-au dorit ca părinții săi să aibă același nume, prin urmare căsătoria era necesară în acest caz.

La scurt timp după ce informațiile au ajuns la urechile tuturor, domnul și doamna Mitea s-au hotărât să facă și primele declarații, prin care au confirmat evenimentul în cadrul căruia și-au unit destinele.

„Suntem foarte fericiți, dar și obosiți. Eu sunt și obosită. Mitea a spus «da» mai răspicat.”
„Eu am fost mai curajos. A fost cea mai frumoasă zi din viața mea de până acum și cu siguranță nu va fi ultima, că vine și cea mică.

Nu a fost o petrecere foarte mică, am avut familia și prietenii apropiați. Ne-am distrat și din ce au zis toți prietenii… Irina e mai emotivă, noi ne-am dorit din toată inima să facem acest pas, mai ales că vine și cea mică și să poarte numele”, au declarat Nicolae Mitea și Irina pentru spynews.ro…

Nicolae Mitea a ajuns în atenția presei în urma relației pe care a avut-o cu Andreea Tonciu. Cei doi au fost împreună mai mulți ani, iar când toată lumea îi vedea căsătoriți, au anunțat despărțirea. Fiecare dintre ei și-a refăcut viața, Andreea Tonciu având deja o fetiță, iar fotbalistul așteaptă acum venirea primului copil.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies