Home Stiri Nicole Cherry a anunțat sarcina: „Din inimile noastre s-a mai născut încă una”

Nicole Cherry a anunțat sarcina: „Din inimile noastre s-a mai născut încă una”

autor Mirela
470 vizualizari

Ieri, Nicole Cherry a dat vestea cea mare. Artista de 22 de ani va aduce pe lume primul său copil în doar câteva luni și, după ce s-a speculat cu privire la acest lucru, cântăreața a confirmat totul pe rețelele sociale.

Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că, din inimile noastre, s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”.

Doamneeee!?♥️♥️ Felicităăări! Să fiți sănătoși toți trei!??????”, „Vaiiiiii!!!!! Nu pot să creddddd!! Cât mă bucur pentru voi, Nico!!! Felicităăăări!!??❤️❤️❤️❤️❤️”, „Cât de frumos! Să trăiți aceeași fericire 100 de ani împreună! ♥️???”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de către artistă.

„Îmi doresc să devin bunic, este ceva normal, orice om își dorește acest lucru, însă nu este momentul acum pentru Nicole. Tot ce s-a spus despre ea, cum că ar fi gravidă, nu este adevărat, momentan”, a mărturisit tatăl cântăreței, potrivit celor de la cancan.ro, în urmă cu doar câteva luni.

În urmă cu ceva timp, Nicole a vorbit despre relația pe care o are cu Florin, actualul său iubit. „Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl meu și, cumva, mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-odată. Noi parcă ne știm așa, dintotdeauna, și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea… Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a declarat Nicole, conform cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies