Home Stiri Nicole Cherry, despre compromisuri: „N-aș putea niciodată să…”

Nicole Cherry, despre compromisuri: „N-aș putea niciodată să…”

autor Negriu Elena
532 vizualizari

Nicole Cherry, în vârstă de 20 de ani, are o carieră aflată în plină ascensiune, fiind extrem de îndrăgită de publicul din România. Charismatica artistă lansează hit după hit și cucerește pe toată lumea cu vocea ei deosebită, cu sensibilitatea pieselor, dar și cu frumusețea naturală.

Cu toate că își dorește să devină cunoscută și la nivelul internațional, Nicole Cherry nu se pretează la compromisuri. Deși este o fire ambițioasă și capabilă de sacrificii mari pentru cariera ei, nu ar accepta să se mute în străinătate, chiar dacă mutarea ar ajuta-o să capete și mai multă popularitate.

Aceasta preferă să rămână stabilită în România: „N-aș putea niciodată să mă mut în altă țară. Îmi doresc o carieră internațională, dar n-aș putea da România pentru nimic”.

Îndrăgita artistă se bucură atunci când vede persoane muncitoare ce ajung să cunoască un succes mai mare decât al ei, deoarece consideră că fiecare persoană are drumul propriu dat de Dumnezeu și va primi ceea ce merită, iar invidia nu își are rostul.

„Dumnezeu știe cel mai bine ce mi-a rezervat mie și dacă altcuiva i-a dat plusul acela de faimă, e pentru că poate e mai pregătit decât mine. Poate efectiv nu acolo trebuie să ajung eu. Poate e altceva rezervat pentru mine. Orice ușă închisă e o nouă oportunitate pentru mine. Și cu cariera mea internațională nu mă grăbesc. E implementată în mintea mea și îmi doresc foarte tare, dar dacă nu se va întâmpla, nu înseamnă că nu am dat tot ce am putut. Pe lângă talent și muncă, trebuie să ai acel strop de noroc. Eu trebuie să fac ce am făcut până acum”, a mărturisit Nicole Cherry.

Frumoasa cântăreață s-a despărțit de curând de iubitul ei, Florin Popa, și a acceptat să dezvăluie care a fost motivul care a dus la separarea lor.

„Eu, când nu sunt compatibilă cu cineva, nu pot, efectiv… Nu contează – relație de prietenie, de dragoste… Nu pot. Mi-am dat seama că nu suntem compatibili, că nu am putea niciodată să ajungem la mai mult și am spus că trebuie să pun stop acum”, a spus Nicole Cherry…

Florin Popa este cu opt ani mai mare decât Nicole Cherry și se ocupă de propria afacere.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies