HomeStiri Mondene Nicole Cherry, despre operațiile estetice: „Am o intervenție”

Nicole Cherry, despre operațiile estetice: „Am o intervenție”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/04/Nicole-Cherry.jpg

Având în vedere speculațiile din ultima perioadă conform cărora Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, și-ar fi făcut operații estetice, printre care și o intervenție chirurgicală prin care și-a modificat forma nasului, frumoasa cântăreață a decis să vorbească deschis despre acest subiect.

Invitată în platoul emisiunii Răi, da’ Buni, Nicole Cherry a lămurit situația cu privire la operațiile estetice, menționând că a făcut o singură intervenție. Este vorba de o operație la nivelul gâtului, de îndepărtare a gușii.

„Nu mi-am făcut nimic… De fapt, am avut o intervenție în zona guşii. Aveam eu duble chin-ul acela… Nu era vizibilă, doar că… atunci când suntem pe scenă, fotografii ne fac poze de jos şi apăream în toate pozele aşa. Nu-mi plăcea mie. Dacă există ceva, am zis să încerc. Am auzit că nu este dureros, mai ales că l-am cunoscut şi pe domnul doctor care mi-a explicat tot (…) Mie mi-e frică de tot ce înseamnă operaţii. Îmi e teamă. Mai ales vorbind de o operaţie atât de mare la faţă, cum ar fi la nas… Momentan, nu”, a spus Nicole Cherry.

„Sunt injecții locale care timp de două săptămâni topesc grăsimea din această zonă”, a adăugat aceasta.

Cântăreața nu este în atenția tuturor numai datorită calităților artistice sau a frumuseții, ci și prin faptul că are un iubit nou. Acesta se numește Florin Popa și este cu opt ani mai mare decât ea. La finalul anului trecut, Nicole Cherry a povestit despre cel care i-a furat inima.

„Sunt într-o relaţie, dar nu îmi creez aşteptări, nu îmi fac planuri prea departe. Încerc să mă ţin cu picioarele pe pământ, să mă bucur de fiecare moment. Aşa e mult mai bine, şi pentru mine şi pentru el. Efectiv, aşa e mai bine, pentru noi ca şi relaţie. Ne vedem cât de des putem. El este foarte ocupat, la fel sunt şi eu şi încercăm să avem o balanţă. Nu cred în chestia asta, că văzutul în fiecare zi e sănătos. E bine să ni se mai facă dor. El are 28 şi eu, 20 de ani. Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbații oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj. Da, aşa s-a întâmplat. (n.r.: tatăl ei i-a făcut cunoștință cu actualul iubit). (…). Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent”, a spus Nicole Cherry la acea vreme.

Surse: spynews.ro, cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed