HomeStiri Mondene Nicole Cherry e la dietă

Nicole Cherry e la dietă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 852 views
nicole-cherry-e-la-dieta in Stiri Mondene

Nicole Cherry a început dieta, pentru a scăpa de câteva kilograme în plus. Artista a mărturisit că vrea să fie în formă maximă la primul ei interviu, care va avea loc în vara acestui an.

nicole-cherry-e-la-dieta

Nicole Cherry se află într-o ascendență muzicală de când s-a lansat pe piața muzicală din România cu melodia „Memories”. Aceasta a avut de fiecare un look elegant, adaptat vârstei ei, având în vedere că abia la începutul lunii decembrie a devenit majoră.

După succesul pe care l-a avut în țară, artista vrea să-și creeze o imagine impecabilă și în străinătate. Se pare că artista vrea să facă un nou pas în carieră, iar pentru asta știe că trebuie să arate impecabil din toate punctele de vedere. Nicole Cherry este hotărâtă să dea jos kilogramele în plus în cel mai scurt timp posibil, întrucât la vară va pleca în Italia, de unde a primit o ofertă de nerefuzat. Aceasta a mărturisit că a început deja o serie de antrenamente pentru a-și transforma silueta în una de invidiat.

Despre planurile de viitor, Nicole Cherry a vorbit în cadrul unei emisiuni difuzate de Antena Stars:

„Sunt la dietă. M-am apucat de antrenamente. Îmi doresc, vreau până în vară să fac asta. M-au contactat din Italia pentru un interviu, o să merg. O să şi cânt. O să fie foarte tare. Voi avea mai multe proiecte”, a spus Nicole Cherry…

Nicole Cherry este româncă și s-a născut în anul 1998 la București, purtând numele Ghinea Janina Nicoleta. A făcut ore de canto de la zece ani, iar la vârsta de 14 ani și-a făcut debutul în lumea muzicală din România. În materie de muzică, ea preferă stilul reggae, lansând mai multe melodii până în prezent care au devenit rapid hituri, atât singură, cât și în colaborare cu alți artiști români și străini.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed