Home Stiri Nicole Cherry este însărcinată cu primul copil?

Nicole Cherry este însărcinată cu primul copil?

autor Mirela
554 vizualizari

Nicole Cherry se pregătește pentru a aduce pe lume primul său copil. Artista este însărcinată, după ce, la începutul acestui an, și-a exprimat dorința de a da naștere unui copil.

Conform celor de la ciao.ro, Nicole Cherry este gravidă și se pregătește pentru marele eveniment. Iubitul ei este un bărbat cu opt ani mai mare decât ea, dar acest lucru nu pare să fie un impediment pentru ei.

„Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl meu și, cumva, mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-odată. Noi parcă ne știm așa, dintotdeauna, și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea… Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a declarat Nicole, în urmă cu ceva timp, conform cancan.ro.

În urmă cu ceva timp, aceasta a acordat un interviu și a vorbit despre cum anul 2020 a influențat-o pe ea, dar și despre tendințele muzicale din anul acesta.

„N-aș putea să spun că au fost multe provocări însă, dacă ar fi să le enumăr, ar fi statul departe de restul familiei și de fani, lipsa concertelor și a călătoriilor. Bucuriile sunt mult mai multe, slavă cerului că avem Marele Internet ca să putem fi aproape virtual unii de ceilalți.

Poate e bine să nu mai ai așteptări. Sper ca oamenii să asculte și mai multă muzică în 2021. Iar, ca trend, poate o să iasă în evidență și pe plan local pop-dance-ul retro”, a spus artista în cadrul unui interviu acordat celor de la unsitedemuzica.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies