Home Stiri Nicole Cherry întâmpină probleme în sarcină

Nicole Cherry întâmpină probleme în sarcină

autor Mirela
439 vizualizari

Nicole Cherry a stat puțin de vorbă cu fanii săi, după ce a anunțat că este însărcinată. Aceasta a declarat că este gravidă în trei luni și că stările specifice femeilor însărcinate au început să apară.

„Eu sunt foarte obosită. Am muncit mult astăzi și chiar am nevoie de o pauză, dar sunt fericită că am terminat tot ce mi-am promis. Aproape tot. Mai am un pic de treabă la laptop”, a spus Nicole pe pagina sa de Instagram. „Are doar 3 luni? Arată de 6! Eu am 5 și nu se vede mai nimic”, au reacționat fanii imediat.

În urmă cu doar câteva zile, Nicole a anunțat că urmează să aducă pe lume o fetiță. „Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că, din inimile noastre, s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”.

În urmă cu ceva vreme, îndrăgita artistă a vorbit despre relația pe care o are cu Florin, actualul său partener de viață. „Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl meu și, cumva, mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-odată. Noi parcă ne știm așa, dintotdeauna, și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea… Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a declarat Nicole, conform cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies