HomeStiri Mondene Nicole Kidman caută mama surogat. Vedeta mai vrea încă un copil

Nicole Kidman caută mama surogat. Vedeta mai vrea încă un copil

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/nicole-kidman-cauta-mama-surogat-vedeta-mai-vrea-inca-un-copil.jpg

Nicole Kidman și soțul ei vor încă un copil, iar pentru ca dorința lor să devină realitate au nevoie de o mama surogat.

nicole-kidman-cauta-mama-surogat-vedeta-mai-vrea-inca-un-copil

Deși va împlini în vara acestui an 50 de ani, Nicole Kidman și soțul ei își mai doresc încă un copil. Actrița a mărturisit că a suferit enorm din cauza tentativelor eșuate de a rămâne însărcinată, așa că va apela la o mama surogat. Cei doi soți au acceptat ideea că este puțin probabil ca artista să-și poarte în pântece și următorul copil, așa că au început deja căutările unei femei care să facă acest lucru.

„După toate lucrurile care s-au întâmplat în viața mea, să fiu mamă a fost singurul lucru care a schimbat totul în bine. Încă mai am o speranță că anul acesta se va întâmpla ceva cu mine. Keith și eu ne-am dori să avem mai mulți copii. Bunica mea a născut-o pe mama mea la vârsta de 49 de ani. Aș fi mai mult decât fericită și l-aș aștepta cu brațele deschise”, a spus Nicole, într-un interviu pentru Daily Mail.

„Eu sincer chiar nu credeam că voi reuși vreodată să aduc pe lume un copil, dar apoi la 41 de ani am devenit mamă. După atâția ani de încercări, s-a întâmplat în ciuda tuturor așteptărilor. Am apelat la o mamă surogat pentru a doua fiică pentru că ne doream așa mult încă un copil, încât devenise dureros. Am crezut că șansele mele de a concepe din nou erau din ce în ce mai slabe, apoi am avut-o pe Faith”, a mai spus actrița…

Nicole Kidman și soțul ei s-au căsătorit în 2006 și se declară mai îndrăgostiți ca niciodată, în ciuda zvonurilor despre divorț care au circulat în presa de peste Ocean. Artista mai are doi copii pe care i-a adoptat pe când era împreună cu actorul Tom Cruise, Isabella de 24 de ani și Connor de 22 de ani.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed