HomeStiri Mondene Nicoleta Guta are o locuinta de 500.000 de euro, dar gusturile sale lasa de dorit. Iata cum si-a decorat vila!

Nicoleta Guta are o locuinta de 500.000 de euro, dar gusturile sale lasa de dorit. Iata cum si-a decorat vila!

autor Sidorov Olga
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/03/Nicoleta-Guta-are-o-locuinta-de-500.000-de-euro-dar-gusturile-sale-lasa-de-dorit.jpg

Cântăreața Nicoleta Guță este fiica „regelui manelelor”, Nicolae Guță. Aceasta a deprins gustul pentru lux încă din copilărie, deoarece tatăl său a avut posibilitatea de a-i face toate poftele.

Nicoleta Guta are o locuinta de 500.000 de euro, dar gusturile sale lasa de dorit

Ajunsă la maturitate și dispunând de avere proprie, aceasta și-a permis achiziționarea unei vile de 500.000 de euro, de care este foarte mândră și pe care o numește „Casa Albă”.

Luxul nu presupune întotdeauna și bun-gust

Nicoleta Guta are o locuinta de 500.000 de euro, dar gusturile sale lasa de dorit

Vila în care locuiește fiica lui Nicolae Guță în prezent este opulentă, seamănă cu un palat, iar aceasta a decorat-o așa cum a dorit. Proprietatea dispune de o curte spațioasă unde este amplasată și o fântână arteziană, așa cum sunt cele din filmele favorite ale tatălui său.

Însă, gusturile sale sunt îndoielnice când vine vorba de amenajarea interioară, după cum au constatat majoritatea celor care au văzut cum și-a decorat livingul imens. Artista l-a ornat cu diverse obiecte placate cu aur, iar pe tavan a pus o potcoavă pe care ea și tatăl său o consideră ca fiind aducătoare de noroc.

Nicoleta a achiziționat de curând ceva la care nu se aștepta nimeni, alegerile sale fiind cu totul aparte. Aceasta a ales să cumpere niște piese de mobilier roșii, mai exact, canapele și fotolii, dar felul în care arată acestea au atras o mulțime de critici. Motivul este unul inedit: au spătarul sub forma unor degete…

Nicoleta Guta are o locuinta de 500.000 de euro, dar gusturile sale lasa de dorit2 in Stiri Mondene

Deși multă lume nu apreciază gusturile sale, Nicoleta Guță se declară mulțumită de propriile alegeri, cu atât mai mult cu cât fotoliile și canapeaua sunt vopsite în culoarea sa preferată.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed