HomeStiri Mondene Nicoleta Luciu are cu ce se mândri! Uite cât de mare a crescut Zsolt junior!

Nicoleta Luciu are cu ce se mândri! Uite cât de mare a crescut Zsolt junior!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
nicoleta-luciu-752697l_640x459 in Stiri Mondene

Nicoleta Luciu poate spune că este o femeie împlinită. Artista are o familie frumoasă, alături de care trăieşte cele mai fericite momente. Unul dintre ele s-a întâmplat recent! Este vorba de ziua de naştere a fiului ei, Zsolt, care a împlinit 7 ani.

nicoleta poza 1

„Te iubim foarte mult şi să ai parte de fericire în orice clipa a vieţii tale! La mulţi ani!“, a scris vedeta pe contul ei de facebook, adăugând şi o fotografie cu Zsolt Junior.

De curând, Nicoleta Luciu a decis să se mute, alături de întreaga familie, la Miercurea Ciuc, oraşul în care locuia soţul ei, Zsolt. Asta pentru că, în prezent, nu mai are niciun contract pe termen lung cu vreo televiziune.

“Aici la Miercurea Ciuc e locul ideal să-ţi creşti copiii. Totul este foarte aproape. Faci maxim cinci minute în orice parte a oraşului. Ai toate sporturile la dispoziţie: fotbal, înot, patinaj, hochei, schi. La 15 minute de casă – parc pentru biciclete, tenis, balet, dans sportiv etc. Pot face orice instrument doresc. Şi canto. Dar când am filmări vin la Bucureşti. Îi las la grădi şi scoală şi plec direct. Seara după ce termin mă intorc. Particip la toate jocurile lor”, a declarat Nicoleta.

Zsolt Csergo şi Nicoleta Luciu au împreună 4 copii: Zsolt junior şi tripleţii Kim, Karoly şi Kevin.

nicoelta poza 2

nicoleta poza 3

Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed