HomeStiri Mondene Nicoleta Luciu: „Mă gândesc să fac un blog pentru noi mămicile şi viitoarele mămici.”

Nicoleta Luciu: „Mă gândesc să fac un blog pentru noi mămicile şi viitoarele mămici.”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/04/nicoleta-luciu4-1.jpg

Denumită „mama eroină”, se pare că Nicoleta Luciu va lansa în curând, un blog special dedicat mămicilor şi copiilor, şi nu numai. Pe acest blog vedeta le va putea învăţa pe mămici cum să gătească sănătos pentru cei mici şi ce fel de dulciuri sau gustărele să le dea acestora. 

nicoleta-luciu4 (1)

Se pare că mutarea la Miercurea Ciuc a ajutat-o pe frumoasa mămică să aibă cât mai mult timp pe care să îl dedice familiei sale, şi nu numai.  Spre exemplu, în timpul liber, vedeta s-a gândit să îşi lanseze propriul său blog, după ce a fost rugată deseori de mămici să le înveţe cum să adopte un stil de viaţă sănătos pentru copilaşii lor. Înainte de a scrie articolele pe diverse teme, se pare că Nicoleta obişnuieşte să îi întrebe pe prietenii săi ce fel de subiecte să abordeze.

„Mă gândesc să fac un blog pentru noi mămicile şi viitoare mămici. Am nevoie şi de ajutorul vostru. Despre ce aţi vrea să citiţi pe blog? Care sunt curiozităţile voastre legate de sarcină şi copii?”, scria Nicoleta, pe pagina sa de socializare.

Din momentul postării mesajului pe contul său de socializare, se pare că mămica a muncit din greu, iar în curând îşi va putea lansa propriul blog, foarte aşteptat de mămici.

Pe blog, Nicoleta le dă mamelor sfaturi despre alimentaţie, alăptat, etc., şi le îndeamnă să îşi hrănească copiii cu produse de la ţară: ouă, carne.

Vedeta are patru copilaşi, dintre care, trei sunt tripleţi:  Zsolt jr.( primul copil, născut în 2008), tripleţii:  Karoly, Kevin, Kim (născuţi în 2011).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

nicoleta si copiii

 

Sursa photo: reginele.ro; kudika.ro; sfatulparintilor.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed