HomeStiri Mondene Nicoleta Luciu, mărturisiri despre infidelitățile soțului ei!

Nicoleta Luciu, mărturisiri despre infidelitățile soțului ei!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/luciu2-1-1.jpg

În urmă cu patru ani, Nicoleta Luciu trecea prin una dintre cele mai grele perioade ale vieții ei. Soțul ei era surprins de paparazzi în Croația, în ipostaze compromițătoare cu o antrenoare. Deși se credea că Nicoleta Luciu va divorța, vedeta a avut puterea să-și ierte soțul.

După incidentul neplăcut, Nicoleta Luciu are acum o viață fericită alături de soțul ei, Zsolt Csergo.

„Pur și simplu am șters cu buretele. De uitat s-a și uitat. Avem o viață foarte frumoasă și de cuplu și de familie, ceea ce facem împreună pentru viitorul copiilor noștri și nu ne gândim la prostii. E mult prea frumos ceea ce se întâmplă în prezent, nu trăiesc în trecut, nu trăiesc în viitor, întotdeauna trăiesc prezentul. E foarte important în ziua de astăzi să ai o familie foarte frumoasă, să ții de ea”, a declarat, pentru Libertatea, Nicoleta Luciu…

„Dacă voi mai rămâne vreodată însărcinată, voi anunța, nu voi ține ascuns decât dacă e în pericol de ceva. Niciodată să nu spui «niciodată». Niciodată nu se știe ce se va întâmpla, dar deocamdată ne concentrăm pe viața de zi cu zi, pe activitățile copiilor”, a subliniat Nicoleta Luciu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed