Home Stiri Nicoleta Luciu spune adevarul despre „relatia” dintre Bianca si Cristea

Nicoleta Luciu spune adevarul despre „relatia” dintre Bianca si Cristea

autor Elena Yvette
492 views 1 minute timp de citit

Nicoleta Luciu va fi nasa de cununie a Biancai Dragusanu si Victor Slav. Fiind intrebata ce parere are despre noile declaratii facute de Adrian Cristea despre Bianca, Nicoleta a spus:

“Eu nu i-as mai da apa la mare. Bianca face o gramada de rochii la el la atelier. Asta face tot timpul. Nu mi-a zis niciodata ca se vede cu Cristea. Nu vad de ce se consuma pentru ce se intampla acum. Stiu doar ca au fost invitati la taierea motului, dar atat. Pur si simplu, Victor stia de lucrul asta.”

Nicoleta Luciu spune adevarul despre "relatia" dintre Bianca si Cristea

„De unde toate astea, nu stiu?!!! Poate lucrurile astea le povesteste din vremea cand erau ei doi impreuna. Altfel nu-mi explic. Victor si Bianca sunt naturali, se iubesc, nu cred ca ar vrea ea ar vrea sa se vada cu un fost de-al ei. Cristea trebuie sa se obisnuiasca cu gandul ca Bianca urmeaza sa se casatoreasca.”

„Imi doresc foarte tare sa vina cat mai repede data nuntii, sa ne bucuram toti de acest evniment. Abia astept sa-mi spuna: nasa, sunt gravida. Atunci nu vor mai fi speculatii. Daca o ajuta Dumnezeu de gemeni e si mai bine”, a spus Nicoleta Luciu pentru Povestiri Adevarate.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies