HomeStiri Mondene Nicoleta Nucă a vorbit despre relația sa

Nicoleta Nucă a vorbit despre relația sa

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 813 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/04/Nicoleta-Nucă-a-vorbit-despre-relația-sa.jpg

Nicoleta Nucă s-a hotărât, în sfârșit, să vorbească despre relația sa pe care a ținut-o secretă până în acest moment.

Nicoleta Nucă a vorbit despre relația sa in Stiri Mondene

După ce s-a speculat că ar fi însărcinată, Nicoleta Nucă nu a putut să se mai abțină.

„Ne cunoșteam de mai demult”

„E foarte bine. Sunt foarte mulțumită de această relație, atât o să spun, chiar sunt foarte mulțumită. Cred că este vorba de intuiția aia pe care o avem noi, femeile, e un simț pe care îl ai și, din moment ce începi să îți petreci timp cu o persoană, îți dai seama dacă e ce trebuie, dacă e de viitor sau o relație de o perioadă. În general mă interesează tot mai mult lucrurile stabile, de durată, nu vorbesc doar de relație, ci și de carieră, de plan profesional, absolut orice în viață. Ne-am cunoscut la ziua de naștere a unei alte persoane din domeniu. Ne cunoșteam de mai demult, eu știam ca există acest băiat, el știa de mine, dar atât, nu comunicasem niciodată și la această zi de naștere am vorbit pentru prima dată, să vorbim live. Am înțeles că ceva, ceva există. E ceva interesant între noi, ne place să vorbim și să comunicăm. Dacă aș fi fost însărcinată aș fi spus-o, nu printr-o poză în care pare că m-am îngrășat,  probabil. Aș fi împărtășit asta cu fanii mei pentru că ar fi fost un moment foarte frumos din viața mea, dar cum asta nu e în momentul de față și nici nu cred că se va întâmpla în perioada următoare”, a povestit Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă a vorbit despre relația sa5 in Stiri Mondene

Nicoleta Nucă a trăit foarte mulți ani la Milano, dar s-a născut la Chișinău. Aceasta are o voce de aur și cu ajutorul acesteia s-a făcut cunoscută, prin intermedia unui show de talente la care s-a făcut imediat remarcată, chiar dacă nu a luat marele premiu.

Chiar dacă nu a câștigat, Nicoleta Nucă nu a fost deranjată absolut deloc din acest motiv și, datorită pozitivismului și talentului ei, a ajuns mai sus decât foarte mulți participanți la acea emisiune TV…

„Nu îmi pare rău că nu am câștigat, in general, în viață nu am regrete. Din orice experiență, am învățat câte ceva și a fost necesară în parcursul meu personal și artistic. La fel, «X-Factor» a fost o experiență interesantă din care m-am cunoscut pe mine, am cunoscut altă lume cu care să mă confrunt și să învăț câte ceva, m-am dezvoltat ca artistă și am înțeles la ce trebuie să muncesc și ce trebuie să scot în evidență”, a menționat Nicoleta Nucă.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed