HomeStiri Mondene Nicoleta Nucă, despre iubire: „Dacă o relaţie nu te face o variantă mai bună a ta, înseamnă că nu e potrivită”

Nicoleta Nucă, despre iubire: „Dacă o relaţie nu te face o variantă mai bună a ta, înseamnă că nu e potrivită”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/02/Nicoleta-Nuca.jpg

Nicoleta Nucă, în vârstă de 25 de ani, este o artistă completă, cu o carieră de succes, dar totodată este și o persoană sinceră, care a suferit mult înainte de a își găsi fericirea în brațele actualului iubit.

Nicoleta Nuca in Stiri Mondene

Fiind invitată într-o emisiune TV, frumoasa cântăreață s-a destăinuit și a spus ce înseamnă femeia, în viziunea sa, dar și care este abordarea corectă atunci când relația încetează să mai fie una care să îi aducă fericire și împlinire. Artista a spus cum consideră că trebuie tratată femeia și ce este mai benefic pentru ea să facă dacă relația în care se află devine toxică.

„Femeia înseamnă egalitate. Sunt feministă cumva. Femeia înseamnă demnitate, mândrie, frumusețe şi sensibilitate şi atenţie la detalii. Dacă o relaţie nu te face o variantă mai bună a ta, înseamnă că nu e potrivită. De ce să stai într-un mediu nociv pentru tine?”, a spus Nicoleta Nucă.

Atunci când a fost întrebată dacă se gândește să devină mamă, frumoasa brunetă a oferit un răspuns clar, afirmând că nu este momentul potrivit, deoarece are alte priorități. Cu alte cuvinte,  își dorește să se axeze pe cariera muzicală.

„Nu, nu sunt însărcinată şi nu voi fi curând, pentru că momentan am alte priorități. Când se va întâmpla asta, voi spune eu, personal. Un copil nu este un lucru de ascuns sau să-mi fie rușine să port haine largi”, a mărturisit aceasta.

Referitor la inelul pe care îl poartă, cântăreața a clarificat faptul că nu este unul de logodnă, cum s-a speculat în presă, ci l-a primit de la tatăl său.

„Nu, este un cadou de la tatăl meu de ceva ani”, a conchis Nicoleta Nucă, spulberând zvonurile că ar fi logodită. Se pare că aceasta nu se grăbește să se căsătorească sau să își întemeieze o familie…

Nicoleta Nucă s-a născut în Republica Moldova, dar de mai mulți ani locuiește în România, unde a cunoscut succesul. Aceasta a fost remarcată de casele de discuri din București în urma participării la concursul de talente X Factor, din cadrul postului TV Antena 1, unde mentor i-a fost Ștefan Bănică Jr. La vremea respectivă, în 2014, frumoasa cântăreață a ajuns până în galele live. Cu toate că nu a luat marele premiu, aceasta a câștigat inimile fanilor, iar piesele sale au ajuns hituri.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed