Home Stiri Nicoleta Roman, profesoara de canto a Laurei Bretan: „Laura va deveni curând o nouă Nadia Comăneci a muzicii.”

Nicoleta Roman, profesoara de canto a Laurei Bretan: „Laura va deveni curând o nouă Nadia Comăneci a muzicii.”

autor Elena Yvette
825 views 2 minute timp de citit

După ce a impresionat pe toată lumea cu vocea sa îngerească, am putea spune, Laura Bretan a început să fie din ce în ce mai iubită de cât mai mulţi oameni. De curând, profesoara sa de canto, Nicoleta Roman, care îi dă lecţii în privat, a făcut o serie de mărturisiri despre felul în care i s-a schimbat viaţa micuţei Laura, după ce a apărut la TV, în cadrul unei emisiuni locale. 

laura-bretan-4-1

În cadrul unei publicaţii locale, profesoara sa de canto, Nicoleta Roman, care mai lucrează şi ca artist liric la Orchestra Simfonică din Chicago, a declarat următoarele:

“Din primăvara anului trecut mă ocup de educaţia muzicală a Laurei, în special cea vocală. Lecţiile se desfăşoară în particular, ori la ea acasă, ori la mine (ambele sunt stabilite în Chicago). Despre Laura nu am decât cuvinte de laudă. Rar întâlneşti un copil atât de bine crescut, politicos, cu frică de Dumnezeu. În clipa în care începe să cânte, Laura se transpune, e capabilă să interpreteze cu uşurinţă orice arie, orice cântec. Cântând de mică în biserică, de la 4 ani, îndrumată de mama ei, Rahela, fetiţa şi-a dezvoltat foarte bine simţul muzical. La 7 ani, ascultând «Frumoasa Adormită», a realizat că poate produce şi altfel de sunete, însă a continuat doar cu muzica sacră. În 2014, la 12 ani, a început să asculte muzică clasică şi să înveţe câteva arii”.

“A primit zeci de mii de mesaje, a avut peste 8,5 milioane de vizualizări pe Internet. Sunt convinsă că Laura Bretan va deveni curând o nouă Nadia Comăneci a muzicii. După prestaţia de la «Românii au talent», pot să vă spun că a primit invitaţii peste tot în lume, începând cu Dubai, Spania, Polonia, Franţa, Turcia, Hawaii, Japonia şi lista continuă. A fost contactată de cea mai mare casă de discuri de muzică clasică din Germania, de unul dintre cei mai mari agenţi din Austria. Însă preocuparea ei majoră este şcoala”.

Laura s-a născut pe 7 aprilie 2002, în Chicago Illinois, iar părinții ei, Rahela și Petru Bretan, sunt din Satu Mare.

Sursa photo: europafm.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies