Home Stiri Nicoleta Voica marturiseste care a fost modalitatea prin care a slabit. Iata care este secretul îndragitei cantarete de muzica populara.

Nicoleta Voica marturiseste care a fost modalitatea prin care a slabit. Iata care este secretul îndragitei cantarete de muzica populara.

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 526 views 1 minute timp de citit

Nicoleta Voica a apelat la o operație de micșorare a stomacului, după care a început să-și formeze un stil de viață sănătos.

Ea a mărturisit că face sport zi de zi și mănâncă foarte echilibrat, consumând numai alimente sănătoase. Dar cântăreața nu se oprește aici, ea a declarat că și-ar mai dori să slăbească cinci kilograme.

„Când m-am dus să mă operez aveam 80 de kilograme. (…) Am avut trei operaţii. Înseamnă sănătate, tinereţe, restartare într-un fel. (…) Mă simt mai tânără, cu mai multă vigoare. Eu acum am 65 de kilograme, dar mai dau cinci. (…) Umblam cu tensiometru în geantă, dar acum nu mai e nevoie. (…) Analizele îmi sunt perfecte. (…) Fac o oră şi jumătate de sport pe zi. Fac 150 de abdomene pe zi, 100 de scări pe stepper, merg pe bandă patru kilometri zilnic şi fac execiţii pentru braţe. Înainte nu aş fi făcut nimic. (…) Nu mănânc nimic care conţine chimicale, nu, mezeluri, deşi, uneori, nu lămâie, nu oţet – un an de zile, nu alcool. (…) Aveam măsura 48 şi acum am 36… (…)

Peste două săptămâni plec în Statele Unite ale Americii, după care mă întorc şi merg în Australia, la sora mea, în Melbourne şi apoi în California, a povestit artista de muzică populară în cadrul emisiunii „Răi, da’ buni”.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies