HomeStiri Mondene Nicoleta Voicu se confruntă cu probleme financiare. Ce compromisuri a fost nevoită vedeta să facă?

Nicoleta Voicu se confruntă cu probleme financiare. Ce compromisuri a fost nevoită vedeta să facă?

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 560 views
Nicoleta Voicu se confruntă cu probleme financiare. Ce compromisuri a fost nevoită vedeta să facă? in Stiri Mondene
  • Nicoleta Voicu se confruntă cu probleme financiare
  • Interpreta de muzică populară nu a mai fost de mult timp într-un concediu
  • Nicoleta Voicu a trecut prin depresie din vina fostului soț

De-a lungul timpului, Nicoleta Voicu s-a confruntat cu mai multe probleme financiare. Interpreta de muzică populară a vorbit în repetate rânduri despre asta, menționând faptul că nu a mai fost de șapte ani într-un concediu, preferând să strângă bani, cu care să facă alte lucruri, și să se ocupe de plățile ratelor pe care le are, pentru a nu avea parte de momente neplăcute în perioadele următoare.

Nicoleta Voicu a vorbit despre problemele financiare

Vedeta a menționat faptul că problemele financiare au apărut odată cu pandemia, atunci când a început să nu mai aibă spectacole și nu mai avea cum să producă banii necesari pentru traiul zilnic și pentru plata ratelor.

„După o perioadă grea, pe toate planurile, am decis că eu sunt cea mai importantă”

„Cu muzica a mers mai bine, anul acesta, a mers mai bine de fapt pentru cam toată lumea. Eu n-am avut concedii de 7 ani și nici vara aceasta. Am preferat să-mi fac niște rezerve de bănuți, ca să nu mai fiu descoperită în aceste vremuri tulburi, am și rata asta la bancă. Mi-am satisfăcut însă micile plăceri, n-a fost să tânjesc după ceva și să nu mă răsfăț. După o perioadă grea, pe toate planurile, am decis că eu sunt cea mai importantă. Și cu sănătatea sunt bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns la un echilibru, în viața asta, la o mulțumire sufletească”, a povestit Nicoleta Voicu pentru Ego.ro.

Depresia – boala secolului de care nu scapă nici vedetele

În cadrul unei emisiuni Tv, vedeta a vorbit și despre depresia prin care a trecut odată cu despărțirea de fostul său soț.

„În cazul meu s-a instalat în timp dintr-o exigență din educația primită și de care țin cont și acum. A fost și în timpul căsniciei de 20 de ani. De fiecare dată când o sunam pe mama ea mă întreba ‘Dar soțul te lasă?’. Aceasta mă întreba asta, cred, ca să mă constrângă și ca să știe că am grijă. Îmi căutam un loc de refugiu. Ultimii 10 ani din căsnicia mea au fost cu multe atacuri de panică. Însă, după divorț am fost foarte bine.”, a povestit Nicoleta Voicu pentru Antena Stars.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed