Prin intermediul unei rețele de socializare, Andreea Berecleanu le-a spus urmăritorilor săi ce mănâncă în zilele de post și a cerut și alte idei de la aceștia.
„Mămăliga rece cu dulceaţă de vişine. Asta am mâncat eu azi dimineaţă. Am deschis frigiderul şi în loc de alte opţiuni de post, nu foarte variate, am găsit un rest de mămăligă de la varza de ieri şi l-am adaptat. Ca în vremea copilăriei, în vacanțele de la Râşnov, la o familie de saşi. Acolo am mâncat şi friptura cu dulceață, ceea ce astăzi în restaurante se numeşte gourmet. Voi, ce idei rapide aveţi pentru mâncarea de post?”, a scris Andreea Berecleanu…
„Ce idee bună, o voi pune în aplicare! Dacă mămăliga era coaptă pe plita de la sobă era şi mai bine! Îmi vin în minte amintiri din vremea copilăriei”, a scris un urmăritor la postarea vedetei.