Home Stiri Nimeni nu se aștepta la asta! Florin Pastramă și-a făcut bagajul și s-a mutat, fără regrete

Nimeni nu se aștepta la asta! Florin Pastramă și-a făcut bagajul și s-a mutat, fără regrete

autor Negriu Elena
329 vizualizari

Recent, Florin Pastramă, în vârstă de 40 de ani, a luat o decizie la care nu s-ar fi așteptat nimeni: acesta și-a făcut bagajul și a părăsit casa în care a locuit toată viața.

Florin Pastramă nu a mers de unul singur pentru a își lua hainele din casa unde a locuit împreună cu mama sa, ci a fost însoțit de Bobi, bunul său prieten. Acesta a asistat cu tristețe la momentul emoționant în care Florin și-a făcut bagajul.

Motivul pentru care Florin Pastramă a făcut acest lucru îl reprezintă faptul că s-a mutat împreună cu proaspăta sa soție, Brigitte. Mama lui nu a primit deloc bine vestea că fiul său se va muta din casa în care a locuit 40 de ani, ci a reacționat dur, susținând că femeia ar fi trebuit să fie cea care se mută în locuința bărbatului după ce s-au căsătorit, nu invers, întrucât așa este obiceiul.

„Bărbatul NU trebuie să plece din casa lui, femeia vine după el”, a spus mama lui Florin Pastramă, citată de huff.ro. Aceasta nu este singura care gândește în acest mod; fratele lui, dar și Bobi sunt de aceeași părere.

În ciuda faptului că mama, fratele și bunul său prieten s-au opus mutării, Florin Pastramă nu a ținut cont de părerile lor, ci a continuat să își facă bagajul și, în cele din urmă, a plecat spre noul său domiciliu.

Cu toate acestea, plecarea sa nu este definitivă, ci, după cum susține chiar el, va dura doar un an, urmând ca apoi să revină să locuiască împreună cu mama sa.

„Plec un an, până se obișnuiește fata lui Brigitte și apoi mă mut înapoi la mama”, a declarat Florin Pastramă.

Cu toate că ne-am fi așteptat ca acesta să fie întâmpinat cu multă bucurie de către soția sa, aceasta l-a mustrat pentru că nu a venit cu multe haine.

„Doar atâtea haine ai?”, l-a întrebat Brigitte, putându-se observa că era mirată și confuză din cauza faptului că bagajul cu care a ajuns acasă la ea era mic, ulterior supărându-se cu adevărat când a aflat că nu va sta decât un an acolo, iar după aceea ea va fi nevoită să se mute împreună cu el în casa unde locuiește mama lui.

„I-am promis lui mama că peste un an ne mutăm la ea”, a spus Florin Pastramă, Brigitte reacționând pe loc. „Cum să mă mut eu cu mama ta?!”, a spus revoltată Brigitte…

În cele din urmă, proaspeții soți s-au împăcat și au convenit ca pe viitor să construiască o casă în apropierea celei în care locuiește mama lui, pentru a putea fi toți fericiți.

Sursa: ciao.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies