HomeStiri Mondene Nina Iliescu a avut curaj sa-si faca public talonul de pensie. Cati bani ia, de fapt, pe luna, sotia lui Ion Iliescu?

Nina Iliescu a avut curaj sa-si faca public talonul de pensie. Cati bani ia, de fapt, pe luna, sotia lui Ion Iliescu?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 981 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/02/Nina-Iliescu-a-avut-curaj-sa-si-faca-public-talonul-de-pensie.-Cati-bani-ia-de-fapt-pe-luna-sotia-lui-Ion-Iliescu.jpg

După ce s-au făcut speculații cu privire la pensia fostei Prime Doamne a României, Nina Iliescu a decis să își facă public talonul de pensie.

Nina-Iliescu-a-avut-curaj-sa-si-faca-public-talonul-de-pensie.-Cati-bani-ia-de-fapt-pe-luna-sotia-lui-Ion-Iliescu in Stiri Mondene

Soția lui Ion Iliescu a fost cercetător științific în domeniul coroziunii metalelor. Aceasta a fost mereu o persoană foarte discretă. Însă se pare că a luat decizia de a-și expune public valoarea pensiei după ce s-a spus despre aceasta că ar încasa lunar o sumă fabuloasă.

Câștigă Nina Iliescu 10.600 lei lunar?!

Doamna Iliescu a făcut public talonul de pensie din prima lună a acestui an. Cârcotașii vor rămâne surprinși să vadă că în buzunarul doamnei Nina nu intră mai mult de 2100 de lei.

in Stiri Mondene

„Intervin foarte rar în spațiul public. Discreția a fost alegerea mea. Dacă fac asta acum, este pentru că mă simt obligată cu o explicație colegilor mei de muncă, atâția câți mai sunt în viață…

Nu, pensia mea nu a crescut că în povești, ci s-a mărit, conform legii, în ultimii zece ani, până la o sumă lunară care depășește cu puțin 2000 de lei. Colegii mei n-au a se minuna”, a menționat Nina Iliescu pe blogul fostului președinte al României, Ion Iliescu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed