HomeStiri Nina Iliescu a avut curaj sa-si faca public talonul de pensie. Cati bani ia, de fapt, pe luna, sotia lui Ion Iliescu?

Nina Iliescu a avut curaj sa-si faca public talonul de pensie. Cati bani ia, de fapt, pe luna, sotia lui Ion Iliescu?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 741 views 1 minute timp de citit

După ce s-au făcut speculații cu privire la pensia fostei Prime Doamne a României, Nina Iliescu a decis să își facă public talonul de pensie.

Soția lui Ion Iliescu a fost cercetător științific în domeniul coroziunii metalelor. Aceasta a fost mereu o persoană foarte discretă. Însă se pare că a luat decizia de a-și expune public valoarea pensiei după ce s-a spus despre aceasta că ar încasa lunar o sumă fabuloasă.

Câștigă Nina Iliescu 10.600 lei lunar?!

Doamna Iliescu a făcut public talonul de pensie din prima lună a acestui an. Cârcotașii vor rămâne surprinși să vadă că în buzunarul doamnei Nina nu intră mai mult de 2100 de lei.

„Intervin foarte rar în spațiul public. Discreția a fost alegerea mea. Dacă fac asta acum, este pentru că mă simt obligată cu o explicație colegilor mei de muncă, atâția câți mai sunt în viață…

Nu, pensia mea nu a crescut că în povești, ci s-a mărit, conform legii, în ultimii zece ani, până la o sumă lunară care depășește cu puțin 2000 de lei. Colegii mei n-au a se minuna”, a menționat Nina Iliescu pe blogul fostului președinte al României, Ion Iliescu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..