HomeStiri Mondene Noi detalii privind jaful în care a fost implicată Kim Kardashian! Pentru ce motiv veniseră hoții?

Noi detalii privind jaful în care a fost implicată Kim Kardashian! Pentru ce motiv veniseră hoții?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 789 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/kim-kardashian-snapchat-house.jpg

Apar noi dezvăluiri în cazul jafului din Paris. Abdulrahman, agentul de securitate al hotelului de lux în care a fost atacată Kim Kardashian, a oferit declarații cu privire la modul în care s-au desfășurat evenimentele.

51604825 Celebrities at the 19th Annual ACRIA Holiday Dinner at Skylight Modern in New York City, New York on December 10, 2014. Celebrities at the 19th Annual ACRIA Holiday Dinner at Skylight Modern in New York City, New York on December 10, 2014. Pictured: Kim Kardashian FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

„Hoţul a spus în franceză «Nu am nevoie de telefoane», nu înţelegea limba engleză, iar ea nu înţelegea franceză, iar tipul îi cerea: banii, banii, banii. Ea a crezut că au venit după inelul ei. Le-a arătat mâinile, dar nu avea inelul, iar tipul a întrebat-o atunci unde este. În acel moment, ea i-a dat inelul care era pe o masă joasă, iar el l-a pus în portofel“, a povestit agentul de securitate.

„Nu au venit acolo pentru bijuterii la început, au venit pentru bani. A pus bijuteriile în ghiozdan, lăsându-l deschis, de aceea a pierdut câteva dintre ele la hotel. «Unde sunt banii?» Pentru el, cred că era doar un inel, pentru că a întrebat în continuare de bani“, a continuat bărbatul.

Abdulrahman a dezvăluit faptul că Kim Kardashian era confuză când a sosit poliţia, deoarece bărbatul care i-a ameninţat cu arma era îmbrăcat tot în uniformă de poliţist. „Când a văzut poliţia, pentru că şi hoţii erau îmbrăcaţi în poliţişti, ea n-a înţeles ce se întâmplă preţ de câteva secunde. Ţipa ca din gură de şarpe“, a mai spus bărbatul.

În urma jafului din Paris, Kim cere despăgubiri în valoare de 4,9 milioane de euro.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed