Home Stiri Noi lucruri ies la iveală despre divorțul lui Reghecampf

Noi lucruri ies la iveală despre divorțul lui Reghecampf

autor Buinoschi Andreea
118 vizualizari

Ramona Lăzuran, fina foștilor soți Reghecampf, a făcut câteva declarații despre cel mai mediatizat divorț al anului. Aceasta susține că situația este foarte gravă și, deși a sperat ca lucrurile să revină la normal, nu s-a întâmplat nimic pozitiv.

„Eu am fost printre primele persoane șocate de această veste și, acum, refuz să cred. Am tot crezut într-o schimbare și într-o revenire. Este dureros ce se întâmplă, sunt femeie și știu ce am simțit. Ei sunt la un alt nivel și vorbim despre altceva, vorbim despre lucruri mult mai mari”, a spus Ramona Lăzuran, pentru Antena Stars.

„Eu am aflat de divorț când conduceam. M-a oprit un polițist când conduceam, de la polițistul nostru de pe DN am aflat. L-am sunat pe Reghecampf. Pe urmă, a dat că nu e adevărat!

Încă nu am primit actele de divorț. În ultimele săptămâni, am vorbit foarte rar. Până la acel moment, noi am fost ceva unic! Pentru mine, nu mai este loc de întoarcere. Pentru mine, un om nu poate să își trădeze copiii și familia. Probabil nu era fericit. Nu prea poți să vorbești. Tu știi că un an și o lună nu am făcut absolut nimic, doar să îmi salvez mama. Pentru că femeia asta a muncit și l-a iubit pe Reghecampf. Pentru mine e o trădare, dar, în viață, sunt suflete firave și suflete puternice.

Pentru mine, s-a terminat. Urăsc trădarea mai mult ca orice! Divorțul va merge înainte. Mi s-a cerut de către Laurențiu să renunț la numele «Reghecampf». Eu nu m-am născut Reghecampf, eu m-am născut Prodan. Dacă ar fi să o iau de la cap, m-aș mărita tot cu Laurențiu Reghecampf, dar cu cel pe care l-am cunoscut. Nu îl cunosc pe omul de azi, nu vreau să am treabă cu el! Trebuia să am o decență ca bărbat!

Copilul meu nu își dorește să aibă de-a face cu nimeni. Azi este o umbră, la 13 ani. Era o dumnezeire de copil. Dacă făcea asta când era mic, nu înțelegea! Acum însă spune că îi e rușine să iasă pe stradă…”, a declarat impresara în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruţă.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies