Home Stiri Noi persoane susţin că Meghan a minţit în cadrul interviului: „Pare lipsită de consecvență”

Noi persoane susţin că Meghan a minţit în cadrul interviului: „Pare lipsită de consecvență”

autor Mirela
493 views 2 minute timp de citit

Meghan Markle şi Prinţul Harry au stârnit foarte multe controverse după ce interviul pe care l-au oferit jurnalistei Oprah Winfrey a fost difuzat. La aproape o lună, oamenii încă încearcă să afle dacă declaraţiile pe care Ducii de Sussex le-au oferit au fost sau nu adevărate.

Aceasta a spus că Familia Regală nu i-a permis să ia masa în oraş cu prietenii săi şi i-a reţinut paşaportul. Mai mult decât atât, Meghan a mai mărturisit că un membru al Familiei Regale a venit la ea şi i-a cerut să nu mai aibă atâtea apariţii publice, deoarece toată atenţia este concentrată auspra ei.

„De ce nu stai mai retrasă o vreme, ești peste tot în momentul ăsta”, iar ea a răspuns: „Am ieșit din casă de două ori în ultimele 4 luni. Sunt peste tot, dar nu sunt nicăieri”.

Andrew Morton, autorul biografiei Diana: Her True Story , nu este convins de spusele lui Meghan. În podcastul Royally Obsessed, acesta a mărturisit că Meghan a fost surprinsă în diferite locuri, fără a avea vreo obligaţie regală de a se afla acolo.

„Mă gândeam cum prieteni buni de-ai mei au văzut-o pe Meghan mergând de la supermarket, pe Strada Kensington High, înapoi către Palatul Kensington. Nu părea că s-ar fi aflat într-o închisoare. Alți prieteni au văzut-o la restaurant cu amici de-ai ei și m-au sunat: «N-o să crezi lângă cine stau!». Deci mie îmi pare că a dus o viață normală.

Felul în care a pus problema, că i s-a luat pașaportul, că i s-au luat cheile de la mașină, și, cu toate astea, a zburat cu un avion privat la New York să sărbătorească alături de prietenele ei că este însărcinată. Și a făcut 8 călătorii peste hotare fără angajamente regale, deci pare lipsită de consecvență și, în același timp, a părut similară Dianei [în interviul pe care l-a oferit după divorțul de Prințul Charles]. Deci a fost un interviu complex care a lăsat multe întrebări fără răspuns”, a spus acesta.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies