HomeStiri Mondene Noua Primă Doamnă a Americii, fotomodel din Slovenia

Noua Primă Doamnă a Americii, fotomodel din Slovenia

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 799 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/Noua-Primă-Doamnă-a-Americii-fotomodel-din-Slovenia.jpg

Melania Trump a devenit cunoscută în întreaga lume după ce Donald Trump și-a depus candidatura la președinția Statelor Unite ale Americii. Fost fotomodel, aceasta este prea puțin cunoscută pentru cariera sa.

Noua Primă Doamnă a Americii, fotomodel din Slovenia

Melania Trump, care are în prezent 45 de ani, s-a născut în Slovenia sub numele de Melania Knauss. Aceasta este soția republicanului Donald Trump de 11 ani, dar, conform celor de la Daily Mail, aceasta ar fi fost amanta mai multor bogătași de peste Ocean înainte de acest eveniment.

Viața Melaniei Trump era una banală, copilărind într-un bloc comunist din orașul Sevnica, până când a fost remarcată, la vârsta de 16 ani, de Stane Jerko, un fotograf renumit din lumea modei din Slovenia, care a observat-o pe stradă.

Acesta a fost debutul în lumea modelingului, care urma să-i aducă o altă lume față de cea pe care o știa. De-a lungul timpului a apărut pe coperțile mai multor reviste, Harper’s Bazzar, New York Magazine, Allure și Vanity Fair. Punctul culminat al carierei a fost în 2000, când a semnat un contract cu o agenție finanțată de Donald Trump.

Se pare că soții Trump s-au cunsocut la o petrecere privată, unde republicanul era însoțit. Pentru a putea vorbit cu frumoasa femeie, acesta și-a trimis partenera până la toaletă. Melania Trump a mărturisit într-un interviu că nu a vrut să-i dea numărul ei de telefon, ci i l-a cerut ea pe al lui, pentru a vedea pe care i-l dă. Numai că, surpriză, el i-a dat cartea de vizită cu toate numerele de telefon pe care le avea.

Cei doi s-au logodit în anul 2005 și s-au căsătorit un an mai târziu, pe domeniul miliardarului Mar-a-Lago. Melania Trump a purtat o rochie unicat, de peste 200.000 de euro, semnată de designerul Chritian Dior. În 2006 a venit pe lume și primul lor copil, Barron William Trump…

Gurile rele vorbesc însă și de faptul că Melania Trump ar fi lucrat ilegal în SUA, imediat după ce a ajuns în țara tuturor posibilităților. Conform unor documente și contracte obținute de agenția Associated Press, aceasta ar fi lucrat și ar fi fost plătită în perioada în care nu avea toate actele necesare pentru a lucra cu contract de muncă. Aceasta ar fi câștigat 20.000 de dolari.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed