HomeStiri Mondene Noul look al lui Ruby, taxat imediat de fani. Cum a apărut artista

Noul look al lui Ruby, taxat imediat de fani. Cum a apărut artista

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/07/Noul-look-al-lui-Ruby-taxat-imediat-de-fani.-Cum-a-aparut-artista-1.jpeg

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, în vârstă de 30 de ani, a provocat un val de controverse după ce a postat o fotografie în care s-a înfățișat cu un look diferit, unul care nu a fost deloc pe placul fanilor. Artista este excentrică și nu se dă în lături de la a încerca lucruri noi, cu atât mai mult când vine vorba de felul în care arată.

Noul look al lui Ruby, taxat imediat de fani. Cum a aparut artista 1 in Stiri Mondene

Majoritatea comentariilor primite de vedetă pe rețelele de socializare au fost acide, internauții dezaprobând felul în care arată în imaginea respectivă. Totul a pornit de la schimbările pe care Ruby le-a făcut la nivelul feței, aceasta optând pentru creionarea sprâncenelor astfel încât să pară monosprânceană, un trend apărut de curând peste Ocean, care stârnește reacții puternice în mediul online.

„Lăsând la o parte blănița dintre sprâncene, care este, presupus, desenată pentru efectul artistic, nu știu de ce ți-ai făcut sprâncenele ca de samurai, adică se termină brusc și în sus. Asta e problema fetelor frumoase, se urâțesc singure. Să nu te superi pe mine, dar începi să semeni cu Margherita de la Clejani. Dacă asta îți dorești, go for it – fiecare e liber să facă ce vrea cu corpul său. Tu ești frumoasă!!!”, este comentariul pe care l-a lăsat o femeie la fotografia de mai jos.

Noul look al lui Ruby, taxat imediat de fani. Cum a aparut artista 2 in Stiri Mondene

Printre schimbările pe care le-a făcut Ruby de-a lungul timpului se află și operațiile estetice. Aceasta și-a făcut o intervenție la nas, dar a modificat și aspectul buzelor, apelând la injecții cu acid hialuronic.

Cântăreața a fost nemulțumită și de aspectul bustului, la 18 ani lăsându-se pentru prima dată pe mâna medicului estetician pentru o micșorare a sânilor, ulterior regretând alegerea pe care o făcuse; după ce s-a răzgândit și a decis să își mărească din nou sânii, au apărut probleme deoarece nu a respectat indicațiile medicale cu privire la recuperarea în urma operației.

Mai exact, nu avea voie să urce pe scenă la două zile după ce avusese loc intervenția, iar Ruby nu acordase atenție interdicției, fapt care a costat-o, pentru că au apărut complicații…

Sursa: viva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed