Home Stiri Nu Beyoncé a fost motivul depresiei lui Michelle Williams

Nu Beyoncé a fost motivul depresiei lui Michelle Williams

autor Elena Yvette
642 views 2 minute timp de citit

Ambele artiste, atât Beyoncé, cât și Michelle Williams, au fost membrele trupei Destiny’s Child, însă întâmplarea nefericită cu care s-a confruntat Michelle a avut loc înainte ca Beyoncé să părăsească trupa.

beyonce-grammys-red-carpet-billboard-1548

Deși s-a speculat în nenumărate rânduri că Beyoncé a fost de vină pentru depresia în care a căzut Michelle, Beyoncé neagă categoric acest lucru, negăsind o explicație logică a faptelor și a stării fostei sale colege.

Nimeni nu ar trebui să o judece pe Michelle Williams, dacă ar fi mărturisit că e invidioasă pe Beyoncé, pentru succesul său, însă lucrurile s-au desfășurat diferit.

Beyoncé a vorbit despre acest lucru, menționând că depresia în care a căzut Michelle Williams a fost în perioada în care artista încă făcea parte din trupa Destiny’s Child, declarând că nu este vinovată pentru starea fostei sale colege.

NEW YORK, UNITED STATES - OCTOBER 15: Beyonce attends TIDAL X: 1015 at Barclays Center on October 15, 2016 in New York, United States. (Photo by William Volcov/Brazil Photo Press/LatinContent/Getty Images)

Artista a mai adăugat faptul că depresia fostei sale colege a fost nefondată, întrucât a început într-o perioadă în care îi mergea perfect din punct de vedere muzical: „E ciudat… făcea parte dintr-o trupă de mare succes și nu a fost capabilă să iasă din starea în care a intrat…”

Deși Beyoncé a încercat să o ajute să depășească situația gravă în care căzuse, încurajând-o, Michelle refuza ajutorul colegei ei. Beyoncé a declarat și faptul că starea lui Michelle s-a agravat până în momentul în care a vrut să își ia viața.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies