Nu este cazul sa mai asteptati! Trebuie sa vedeti cum veti arata in 50 ani!

Share

Nu cred ca este persoana in lumea asta care sa-si doreasca sa imbatraneasca cat mai repede sau anii sa se scurga cu o viteza inimaginabila. Ei bine, acest lucru este ireversibil, insa, de multe ori ne trezim cu o curiozitate ce ne apasa din ce in ce mai mult: cum vom arata?

Trebuie sa vedeti cum veti arata in 50 ani

Sunt foarte multe site-uri ce va ajuta si tot ce trebuie sa faceti este sa uploadati o poza cu dumneavoastra si in cateva secunde va va aparea pe monitor, adevarata fata a dumneavoastra de peste 50 ani. Daca nu sunteti pe deplin multumita de acest rezultat, ar fi cazul sa incepeti sa aduceti cateva schimbari stilului de viata actual pentru a nu fi nevoie sa va ingroziti de fiecare data cand va veti uita in oglinda.

Indiferent de culoarea parului, de tipul de ten sau chiar de varsta actuala si starea de sanatate existenta, aceasta aplicatie, va va arata cu precizie toate trasaturile ce va vor defini la batranete. Depinde strict de dumneavoastra daca veti avea parte de un proces usor, cu rezultate frumoase, sau efectiv, nici nu veti dori sa ajungeti pana la acea varsta- cazuri extreme si foarte rare.

Este necesar sa folosim creme anti-imbatranire, sa consumam cat mai putine alimente din supermarketuri, din import, mezeluri, carnuri, deoarece toate acestea isi lasa amprenta asupra fetei si organismului nostru in general. Incercati sa va axati pe sport, pe o hidratare perfecta, pe o alimentatie bazata pe fructe, legume si alte alimente nutritive si usoare pentru a avea parte de efectele ce vi le-ati dorit si la care ati sperat mereu pentru a nu fi nevoite sa apelati la bisturiu pentru a va simti pe deplin multumite si satisfacute cu felul in care aratati sau in care va prezentati in fata celor din jur.

Vezi aici cum vei arata pentru 50 de ani


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news