HomeStiri Mondene Nu mai bat clopote de nuntă pentru Jojo şi Paul Ipate

Nu mai bat clopote de nuntă pentru Jojo şi Paul Ipate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/08/Nu-mai-bat-clopote-de-nuntă-pentru-Jojo-şi-Paul-Ipate.jpg

Frumoasa Jojo şi tatăl fetiţei ei, Paul Ipate, au hotărât să nu se căsătorească.

Nu mai bat clopote de nuntă pentru Jojo şi Paul Ipate

Jojo, pe numele său din buletin Cătălina Grama, a mai fost căsătorită o dată şi consideră că a fost suficient. Se pare că şi-a pierdut încrederea în schimbarea pe care o aduce căsătoria.

Nu mă mai mărit. M-am măritat o dată. A fost suficient. Am zis că dacă prima oară a mers cum a mers, de data asta să încerc şi altfel”, a declarat Jojo la Kanal D.

Nu mai bat clopote de nuntă pentru Jojo şi Paul Ipate 1

Jojo mai are un băieţel din prima căsătorie. Ichim, căci aşa se numeşte micuţul, mai dă câte un mic semn de gelozie faţă de surioara lui, însă o iubeşte foarte mult…

„Are şi Achim, din când în când, câte un semn de întrebare. Deşi nu a fost gelos niciodată, el mereu şi-a dorit o surioară. Văzând că surioara lui creşte, e drăgălaşă, mi-a spus că ar vrea să fie iar bebeluş. I-am explicat că nu se poate! Dar o iubeşte foarte mult. Sunt înspăimântată când, din atâta iubire, o ia în braţe şi fuge cu ea prin casă. Înnebunesc! Mor de frică! Îl văd prin living. O ţine în braţe strâmb, într-o parte aşa, pare că o să cadă în orice moment. El zice: «O ţin bine, mami, o ţin cum m-ai învăţat». Iar Zora e în braţele lui, sugrumată”, a mai declarat Jojo la Teo Show.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed