HomeStiri Mondene Nu a putut să aibă copii! Tora Vasilescu vorbește despre trauma prin care a trecut

Nu a putut să aibă copii! Tora Vasilescu vorbește despre trauma prin care a trecut

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Nu-a-putut-să-aibă-copii-Tora-Vasilescu-vorbește-despre-trauma-prin-care-a-trecut2 in Stiri Mondene

Cunoscuta actriță Tora Vasilescu este îndrăgită de nenumărate persoane însă nimeni nu îi cunoaște trauma. Deși pare o femeie împlinită, aceasta încă regretă faptul că nu a putut să aibă copii și a decis să vorbească deschis despre acest lucru, dar și despre avortul pe care l-a făcut în primul an de facultate, atunci când acest lucru era interzis.

 “Ca mamă, când vezi fete și băieți tineri, ai sentimentul că viața va continua cumva prin tine. Sentimentul ăsta de regret o să-l am tot timpul. Era interzis avortul, chiuretajul, puteau să te prindă. A fost ceva îngrozitor, m-am dus undeva în apropierea Tulcei, într-o localitate, pentru că era doctor acolo tatăl unei colege.

Eu am zis că dacă plâng o să mă ajute, dar m-a refuzat. I s-a făcut însă milă moașei de mine care a scos trusa din spital și m-a «făcut» la ea acasă, dar pe viu. Asta se întâmpla noaptea și eu fredonam, ca să nu mă audă nimeni, o melodie care era cântecul meu și al fostului meu iubit. A doua zi, la 5, în tren și cu hemoragie, m-am gândit că l-am avut pe Dumnezeu lângă mine…”, a povestit Tora Vasilescu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed