Home Stiri Nu se mai feresc! Cine este noul iubit al Ramonei Olaru, asistenta sexy de la „’Neața cu Răzvan și Dani”

Nu se mai feresc! Cine este noul iubit al Ramonei Olaru, asistenta sexy de la „’Neața cu Răzvan și Dani”

autor Negriu Elena
751 vizualizari
loading...

Ramona Olaru, în vârstă de 30 de ani, și-a găsit din nou fericirea, la aproximativ trei luni după ce a semnat actele de divorț.

2

Aceasta are un nou iubit, iar recent au recunoscut oficial că formează un cuplu, la o lună de când au început să fie văzuți împreună. Aceasta și-a găsit dragostea lângă Cuza de la Noaptea Târziu.

Aceștia au tot apărut în ultima perioadă împreună la diverse evenimente mondene, dar și în mediul online, iar Cuza a făcut și primele declarații referitoare la relația pe care o are cu frumoasa asistentă TV din matinalul de la Antena 1.

3

Cuza a fost luat prin surprindere la o petrecere unde se afla cu Ramona Olaru și a făcut dezvăluiri despre cum s-a legat relația dintre el și aceasta, confirmând că sunt un cuplu.

„Avem o relație frumoasă. Nu știu sigur cine pe cine a fermecat, dar important este că acum suntem împreună.

4

 Pregătesc mai multe proiecte alături de colegii mei și m-am gândit să o implic și pe Ramona în proiectele mele.

Viața noastră personală este doar a noastră și din această cauză o ținem doar pentru noi. Până acum, veneam împreună cu colegii mei.

5

Dar acum este al doilea eveniment monden la care venim împreună. Femeile știu mai bine, nu trebuie să le contrazici”, a declarat Cuza.

Ramona Olaru a divorțat la notar în urmă cu circa trei luni de către Bogdan Olaru, după ce paparazzi au publicat imagini în care aceasta apăruse în ipostaze jenante cu un alt bărbat.

Cei doi fuseseră surprinși în parcul Herăstrău, când bărbatul profitase de un moment de neatenție din partea ei pentru a îi ridica rochia.

În momentul respectiv, lenjeria intimă a sexy asistentei TV a fost lăsată la vedere, fără ca Ramona Olaru să pară deranjată de incident…

Sursa: viva.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies