Nu te asteptai ca locuinta ei sa arate asa. Uite cum arata apartamentul Loredanei Chivu

Share

Loredana Chivu este una dintre bombele sexy din showbizul românesc. Asistenta TV apelează foarte mult la farmecul ei și la formele care au făcut-o celebră, de fiecare dată purtând ținute sumare care îi lasă la vedere părți ale corpului, ținute catalogate drept vulgare.

Vedeta are mereu o atitudine puternică și reușește de fiecare dată să pună bărbații pe jar atunci când își arată formele. A primit de-a lungul timpului multe propuneri, unele dintre ele chiar indecente, dar și cereri în căsătorie. Aceasta este imaginea cu care ne-a obișnuit Loredana Chivu.

Ce nu știu însă fanii despre ea este cum arată locuința ei.


Surpriza este că în spatele imaginii focoase și impunătoare a Loredanei, casa ei este plină de jucării, ceea ce ne face să credem că sufletul Loredanei este unul de copil, iar vedeta nu a renunțat sufletește la perioada copilăriei. Ea și-a decorat apartamentul astfel încât să semene foarte bine cu un loc de joacă pentru copii.

Pe canapelele din camere a făcut loc multor jucării de pluș de toate dimensiunile, iar pe jos o bună parte din covor este ocupată tot de jucării de tot felul…

Vedeta și-a dorit dintotdeauna o locuință în care să se simtă perfect, așa că a optat pentru culori vii, care să o binedispună de fiecare dată și să o facă să se simtă cât mai confortabil în propria locuință.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news